"Po 1 letu zveze sem izvedela, da je z mano le zaradi TEGA FETIŠA" (izpoved razočaranega dekleta)

"Bilo je prav nagnusno in nespoštljivo. Ko sem ga pustila, me je vprašal, če lahko ostaneva prijatelja z ugodnostmi, dokler ne najde druge ..."

"Po 1 letu zveze sem izvedela, da je z mano le zaradi TEGA FETIŠA" (izpoved razočaranega dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2022

Ugotovila sem, da je bil moj bivši fant z menoj le, ker ima fetiš na paralizirane osebe.

Stara sem 26 in rodila sem se z okvaro hrbtenice. Vse od bokov navzgor je točno tako, kot mora biti. No, od bokov navzdol pa sem paralizirana in ne čutim ničesar. Že vse svoje življenje potrebujem invalidski voziček.

Z 29-letnim bivšim sva bila v razmerju nekje leto dni. Pogovarjala sva se o tem, da bi skupaj živela. Za njegov fetiš sem izvedela, ko se je mrtvo napil in mi o tem poslal številne sms-e.

Napisal mi je, da si je zmeraj želel seksati s paraliziranim dekletom in da je boljše kot njegovi porniči, ob tem pa je uporabil kup ponižujočih besed zame in mi dobesedno povedal, kako srečen je, da ima paralizirano punco, da lahko "zadovolji svoj fetiš".

Bilo je prav nagnusno in nespoštljivo. Ko sem ga pustila, me je vprašal, če lahko ostaneva prijatelja z ugodnostmi, dokler ne najde drugega paraliziranega dekleta. Takrat je bil trezen.

Vem, da je bedak in da mi ne bi smelo biti mar, a vendar sem mislila, da me ljubi. Je prvi moški, ki je želel biti z mano v razmerju in tako zelo me boli.

Povrhu vsega so me še isti teden, ko mi je pijan pošiljal ta sporočila, v službi odpustili, saj je podjetje način dela spremenilo v hibridni model in ker imam v stavbi onemogočen dostop, ne bi mogla priti dvakrat tedensko v pisarno, kot se od nas zahteva. Vem, da je to nelegalno. Vem, da obstajajo zakoni. Vem, da se lahko temu uprem. Ampak tega mi ne bi bilo treba početi.

Tako sem utrujena. To, kar se je zgodilo z bivšim, pa je bila le češnja na vrhu torte. Ne morem se niti pripraviti do tega, da bi komurkoli povedala, da sem bila tako nora in verjela, da me ljubi.

Vir: Reddit

Preberi še: "Moram priznati, česar mame nikdar ne priznamo - moja hčerka NI LEPA" (iskrena izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: "Obrača se mi želodec - moja 19-letna hči se dobiva z moškim, ki je star ..." (klic na pomoč Slovenke)