Penis - priročnik za uporabo

Penisi nastopajo v mnogo premnogo oblikah in velikostih, in kot se vožnja kombija ali skuterja rahlo razlikujeta, tako se tudi ravnanje z različnimi orodji. Tu so cosmo navodila za maksimalen užitek ... glede na model.

Penis - priročnik za uporabo (foto: shutterstock) shutterstock
17. 9. 2012

Je njegov penis ...

Zakrivljen v eno stran

Odlična novica, čestitamo! Z rahlo ukrivljenim orodjem lahko tvoj dragi doseže mesta v tvoji nožnici, za katera sploh nisi vedela, da jih imaš. Ko je v tebi, se zibaj z leve na desno,  dokler ne boš našla položaja, ki ti bo prinesel nekaj ekstra mmmmrmranja.

Ukrivljen proti popku

Srečnica! V seks šopu ti ni treba kupiti umetnega nadomestka za draženje točke G, ker imaš pravo orodje kar doma in je zate brezplačno. Naj se spravi nate v nekoliko izpopolnjenem misijonars­kem položaju (noge mu ovij okrog pasu) in veselo na delo.

Širši kot daljši

Takoj vrzi stran vse metre in obdrži samo šiviljskega, ki bo lepo pokazal njegov zavidljiv obseg. Da bi kar najbolje izkoristila naravne danosti, ga zajahaj (tako tudi ne bo non stop padal iz tebe).

Dolg in tanek

Po pasje je tisti položaj, ki bo fanta z dolgim in tankim imetjem najbolj osrečil in potešil. Ko ukriviš hrbtenico in izbočiš ritko, ga lahko sprejmeš vase še malo več, tako da je to dobro za oba. Za maksimalen užitek obeh stisni svoje krožne mišice.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri