"Partner pravi, da je čas za transformacijo, zdaj pa sem ga celo zasačila, ko si je ..." (izpoved Slovenke)

"Kakšno transformacijo?? Okej, v redu, to še nekako potrpim, ampak včeraj me je resnično zaskrbelo, ko sem ga zasačila v kopalnici ..." 😳

"Partner pravi, da je čas za transformacijo, zdaj pa sem ga celo zasačila, ko si je ..." (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2022

"Z mojim partnerjem sem poročena že 2 leti. Ves čas je bil izjemno skrben in ljubeč, je poskrbel za romantiko.

Zadnjih nekaj mesecev pa se mu je čisto obrnilo. Nehal mi je nositi rože, sploh me ne opazi več, cele dneve samo hodi okrog. Prijatelji, prijatelji, prijatelji, to je vse, o čemer govori, začel je poslušati drugačno musko, se drugače oblačiti. Pravi, da je čas za transformacijo.

Kakšno transformacijo?? Okej, v redu, to še nekako potrpim, ampak včeraj me je resnično zaskrbelo, ko sem ga zasačila v kopalnici, ko si je bril noge!

Nisem mogla verjeti, a je to normalno za moškega? Meni se ne zdi. Kaj se dogaja z njim? Obnaša se, kot bi ga obsedlo nekaj, kje je moj mož? Naj vztrajam? Čisto sem zmešana …" je na slovenskem forumu zapisala ženska.

"Za tem, da se nisem mogla spomniti najine zaroke, se je skrivalo nekaj veliko resnejšega."

To ji je odgovorila ena izmed uporabnic:

"Moj partner si jih občasno obrije, ker kolesari, in če pride do kake poškodbe, je tako za reševalce lažje. Je pa možno pri tvojem, da je odkril, da mu je bolj do moških?

Ne vem, jaz bi ga postavila pred dejatvo, da ti pove, kaj se dogaja, ali pa ga zapustiš in se tega držiš. Ker kaj sploh imaš od tega, da vztrajaš z dedom, ki te niti ne opazi?"

Kaj pa o tem misliš ti? 😳

"S fantom sva se zaročila, nato pa šok - njegova mama mi je prinesla ..." (izpoved Slovenke)