Osvajalska taktika: Seksi 'Ulovi me'!

Eden od učinkovitejših trikov, ki se ga gre poslužit, ko se pustiš osvajat simpatičnemu mladcu, je zagotovo dajanje vtisa, da si še kako vredna lova.

Osvajalska taktika: Seksi 'Ulovi me'! (foto: shutterstock) shutterstock
5. 1. 2012

Pa analizirajmo to prefrigano taktiko korak po korak:

  • Vzdrži se takojšnjega odgovarjanja na njegove telefonske klice, ko pa se oglasiš, skušaj njegovo nečimrnost nad hipnim uspehom s tem, da mu ne dovoliš vpogleda v tvoje kratkoročne načrte - kje, s kom in kdaj boš v naslednjih 24 urah. Daj mu skratka vedeti, da tvoje življenje gladko teče z njim ali brez njega.
  • In ko sta vendarle prišla do težko pričakovanega zmenka, mu mimogrede omeni, da boš v naslednjih dneh nadvse zaposlena (vsekakor zamolči, da gre v resnici le za zmenek z Razočaranimi gospodinjami in vrečko začinjenega čipsa). Naj se mu po glavi motajo vprašanja o številnih možnostih, ki se ti odpirajo, čez teden pa se bo zagotovo ujel in zaposlil s sanjarjenjem o tem, kako bi premagal svoje domnevne tekmece.

A kako učinkovita je v resnici takšna osvajalska taktika?

Nadvse.

Dejstvo, da je bil tvoj planer polno zaseden, ga bo spravljalo ob pamet, a ga po drugi strani tudi vznemirjalo. Še bolj si bo želel biti s tabo.