Ona-On.com: številne novosti & Največji Zmenek na Slepo 5

Mesec številnih novosti ona-on.com! V oktobru smo zabeležili že več kot 129-tisočo registracijo in tudi že več kot 700 novih parov letos! Nadaljuje se trend odjave 2-3 parov dnevno z razlogom „Hvala, spoznala sva se na ona-on.com, nasvidenje!"

Ona-On.com: številne novosti & Največji Zmenek na Slepo 5 (foto: promocijsko) promocijsko
5. 11. 2013 | Promocijsko sporočilo

Kaj je novega?

1. Grafična prenova – oglej si prenovljeno stran http://ona-on.com in preveri zakaj ima že blizu 129.500 registriranih uporabnikov, ki iščejo sorodno dušo!

2. Nove oznake profilov – zelo koristno pri navezovanju stikov! Odslej točno veš kdo ima komunikacijske pravice in si lahko dopisuje s tabo, kot tudi kdo je na mobilni verziji portala.

novosti

3. NOVO! Super komunikacijska moč – z vsemi uporabniki si lahko popolnoma neomejeno dopisuješ, ne glede na njihov članski status.

4. Zasebne slike – vsi, ki želijo ohraniti 100% zasebnost, pa kljub temu uporabljati vse spoznavne storitve, lahko odslej objavi zasebno sliko in jo deli samo s tistimi, ki so mu/ji všeč!

5. Facebook in verificirani profili – hitra registracija in prijava ter uvoz slik ali zajem prek spletne kamere! Kmalu: Nagrajevanje verificiranih profilov!

6. Mobilni ona-on.com – brezplačni zmenki v žepu, odslej tudi z registracijo novih uporabnikov in številnimi novostmi. Preveri s svojim mobilcem na http://m.ona-on.com.

mobilno

Prihaja kmalu!

Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 5

Vabljena si na številne spoznavne novembrske dogodke, nikakor pa ne zamudi Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 5, ki bo tudi letos v Ljubljanski Cvetličarni, 15. novembra, z najbogatejšim spoznavnim programom doslej!

Vsakemu udeležencu letos prvič kar jamčijo, da bo s pomočjo 'spoznavalnice' hitro navezal nekaj zanimivih novih poznanstev na prireditvi! Tako je, prvi spoznavni dogodek z GARANCIJO na spoznavanje ;)

Več informacij o dogodku tukaj.

zmenek

Zagotovi si cenejše vstopnice na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 5 na Eventimu.

Klikni za nakup cenejše vstopnice v predprodaji.

Bi se jim pridružila?

Enostavno je! Najhitreje do zmenka in pravega partnerja z brezplačno registracijo. Začni tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri