Odložita telefon in se prepustita ljubezni!

Dober partnerski odnos se razvija skozi skupno preživljanje časa in iskreno naklonjenost ...

Odložita telefon in se prepustita ljubezni! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 2. 2019

Dnevi so včasih prekratki, da bi se spomnili, koliko si resnično pomenimo, in včasih je dovolj že to, da izstopimo iz vsakdanjega hitenja.

Huawei zato poudarja pomen pristnega človeškega stika in dejanske prisotnosti. In čeprav podjetje Huawei, kot vodilni proizvajalec mobilnih telefonov na svetu, priznava pomembnost pametnih telefonov v naših vsakdanjikih, hkrati spodbuja, da več časa namenimo za pristen stik z bližnjimi.

Prav zato so nas pri Huaweiju povabili na posebno valentinovo romantično večerjo brez telefonov v restavracijo Sveti Florijan v Ljubljani.

Prepustili smo se razvajanju v posebnem romantičnem vzdušju in uživali v vrhunskem kulinaričnem doživetju, ki ga je za to priložnost kreiral kuharski mojster restavracije Sveti Florijan.

Večer je še dodatno popestril jazz band Tomi Purich TRIO, ki je po večerji poskrbel za posebno glasbeno poslastico.

Vsi udeleženci smo ob prihodu telefone odložili v 'varstvo' in se tako lahko popolnoma prepustili svoji boljši polovici.

To so tokrat poleg nas storili številni znani slovenski obrazi in vplivneži ter številni uredniki različnih slovenskih medijev.

Z dogodkom je Huawei spodbudil uporabnike telefonov, da na valentinovo na prvo mesto postavijo svojo ljubljeno osebo in se ji popolnoma posvetijo.

Naj bo praznik ljubezni le izgovor tudi za nadaljnja razvajanja v paru!

Fotografije: promocijsko gradivo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri