Odkrili smo pravi razlog, ZAKAJ se moški v resnici zaljubijo

Vprašanje za milijon evrov? Niti ne ...

Odkrili smo pravi razlog, ZAKAJ se moški v resnici zaljubijo (foto: Profimedia) Profimedia
8. 1. 2019

Ljubezen navadno ni na "bucketlistu" večine moških. V bistvu je velikokrat niti ne morejo razložiti. Večina ljubezni sploh ne išče, ampak se jim enostavno zgodi, nakar naenkrat spoznajo, da so zaljubljeni v čudovito bitje, osebo, s katero si želijo ostati do konca življenja.

Moški so tisti, ki se pogosto zaljubijo hitreje kot ženske. Navadno od prvega trenutka vedo, da je ona tista prava. Ženske so namreč tiste, ki vse skupaj premlevajo in analizirajo, dokler na koncu ne ugotovijo, na čem so. Me smo tiste, ki včasih ne vidimo, kako jasno je vse skupaj, saj imamo po navadi že od začetka nek cilj. Cilj, da bomo doživele tisto redko ljubeče razmerje, ki se zgodi samo enkrat v življenju.

Kaj pa v resnici povzroči, da se moški zaljubi?

1. Počuti se cenjenega.

Čeprav se ti to morda ne zdi, saj glede tega nikoli ni povsem neposreden, si moški v resnici zelo želi biti cenjen. Kar poskusi in videla boš, kakšen učinek bo to imelo nanj. Postal bo bolj vesel, topel, prisoten.

S tem boš segla v globino njegove duše, postal bo bolj ljubeč in čustven. Ne gre za to, da mu vsakič, ko naredi nekaj lepega, rečeš "hvala". Gre za globji pomen. Daj mu vedeti, da ga resnično ceniš takšnega, kot je.

2. V razmerju se počuti kot zmagovalec.

Moški ne bo nikoli ostal v razmerju, v katerem se počuti kot zguba. Ne glede na to, s kako čudovito žensko je v razmerju, se mora počutiti kot zmagovalec. To je tisto, kar ga v življenju žene naprej in v bistvu pojasnjuje njegovo vedenje.

Mnogi moški imajo v življenju misijo in to jih dela srečne, polne energije in žive! Če boš iz njega izvlekla kar se da najboljše, ga spodbujala in v njemu vzbujala samozavest, ki mu bo dala vedeti, da lahko doseže karkoli želi, te ne bo nikoli želel izpustiti.

3. Zaveda se, da te dela srečno.

Moški obožujejo srečne ženske in jih tudi zelo radi osrečujejo. Daj mu vedeti, da te lahko osreči in da to počne zelo dobro. To vaju bo še bolj povezalo.

Seveda mu to ne bo vedno uspelo in moški navadno niso najbolj spretni pri branju namigov, zato tega ne počni v pričakovanju, da bo sam ugotovil, za kaj gre. Pomagaj mu tako, da mu poveš, kaj te osrečuje. Vse, kar je potrebno, je, da mu rečeš "Resnično mi je všeč, ko me sredi dneva pokličeš po telefonu/mi napišeš sporočilo. Počutim se ljubljeno." Naredi to in kar naenkrat boš dnevno dobivala klice in sporočila.

4. Zelo rad je s teboj.

Kar pove veliko! Velikokrat moški ne zna razložiti, zakaj se je odločil, da bo določena oseba "ta prava". Moške privlači pozitivna energija, nekaj, kar jim da dober občutek. To je vsa umetnost. Ko se ob tebi dobro počuti, si želi s teboj tudi biti. Kar ne pomeni, da ne smeš nikoli biti žalostna ali slabe volje, ampak da si sicer v celoti prijetna, pozitivna in topla oseba.

5. Si vse, kar si želi.

Vsak moški točno ve, kaj želi. Nekateri si želijo nežno žensko, ki bo ostala doma in vzgajala njune otroke, drugi imajo radi ambiciozne ženske z uspešno kariero.

Ko pride do fizičnega izgleda in osebnostnih lastnosti, ima prav tako vsak moški svoj tip ženske. Če se (pretežno) skladaš z njegovimi preferencami, bo pokazal veliko zanimanje. A tisto, zaradi česar se zaljubi vate, je, da rahlo izstopaš – si korak nad povprečjem. Si ženska, zmožna zdravega in ljubečega razmerja. "Popolnega paketa" pač ne gre zaigrati. Do tukaj, kjer si zdaj, si prišla s trdim delom na sebi.

6. Si pristna.

To ni tako enostavno, kot se sliši. Mnogi izmed nas smo ranljivi, najverjetneje zato, ker smo v preteklosti že izkusili, kako je imeti strto srce. A če želiš postaviti prave temelje za dolgotrajno, ljubeče razmerje, moraš biti pristna.

Moški se ne bo zaljubil v iluzijo ali masko. Bodi odprta za ljubezen in pripravljena nanjo. Prav tako pa bodi iskrena in pokaži, da si tudi ti krvava pod kožo. Tako bosta oblikovala pravo in pristno povezavo ter se povezala na globji ravni.

Prevod in priredba po predlogi Sabrine Alexis.

Preberi še: Če te začne ignorirati, mu pošlji TO sporočilo (odgovor zagotovljen!)

Priporočamo tudi: Kunyaza: S pomočjo TE tehnike boš doživela najintenzivnejši orgazem doslej!