"Odkar sva z možem seksala v troje z drugo žensko, najin seks več ni isti" (izpoved obupane ženske)

"Najino spolno življenje je po trojčku z drugo žensko popolnoma ..."

"Odkar sva z možem seksala v troje z drugo žensko, najin seks več ni isti" (izpoved obupane ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2022

Zmeraj so mi bili všeč tako moški kot ženske in moj mož je to vedel, ko sva se sredi najinih 20-ih spoznala. V hipu sva se ujela in od takrat naprej bila nerazdružljiva. Najin seks je bil fantastičen, in to tudi po tem, ko sva dobila otroke.

Nikoli nisem čutila potrebe po tem, da bi bila s kom drugim, moškim ali žensko. Stara sem 42 let, on pa jih ima 44. No, preteklo leto pa je začela vsa ta situacija z domačim šolanjem in delom od doma močno vplivati na najino spolno življenje. Bila sva preprosto preveč utrujena.

O tem sva se iskreno pogovorila in predlagala sem, da popestriva svoje posteljne igrice s trojčkom z žensko, o čemer sem že od nekdaj fantazirala.

Takoj je bil za to. Preko spleta sva navezala stik z nekaj ženskami in na koncu izbrala eno, s katero smo se dogovorili za srečanje v hotelu.

Noč z njo je bila izjemna in prepričana sem bila, da je moj mož užival prav toliko kot jaz. A kmalu zatem je kar naenkrat do mene postal hladen in mi zabičal, da tega več nikoli ne želi narediti. Bila sem šokirana, a vendar sem njegovo odločitev sprejela, čeprav na skrivaj še zmeraj fantaziram o seksu z žensko, ki je bil fantastičen.

Seksualno gledano so zdaj stvari med menoj in mojim možem slabše kot kdajkoli prej. Sploh si več ne želi seksati. Zdi se, da je izgubil vso svojo samozavest in spolno slo.

Meni je še vedno enako všeč kot prej in imam ga rada, zato pogrešam najino intimnost. Kako naj ga prepričam, da mi je dovolj zgolj on? Hkrati pa, da to, da si želim več, ni zmeraj slaba stvar?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: Postani mojstrica 'sekstinga'! (6 pravil pošiljanja vročih sporočil)

Priporočamo tudi: Moški razkrili, katere totalno NESEKSUALNE oblike dotika obožujejo (vrglo nas je na rit!)