"Odkar imamo psa, se žena več ne zmeni zame" (izpoved razočaranega moškega)

"Sedaj pes zaseda tudi posteljo, kar pomeni, da tudi seksava več ne. Še na dopust gre z nama, namesto da bi psa pustila z otroci." Kaj si pa ti misliš o vsem tem?

"Odkar imamo psa, se žena več ne zmeni zame" (izpoved razočaranega moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2022

Pes je človekov najboljši prijatelj. Ali pač?

Uporabnik slovenskega foruma pravi, da je zaradi novega družinskega člana za svojo ženo popolnoma nezanimiv. Takole se glasi njegov zapis:

"Odkar imamo psa, žena sploh ne ve več, da obstajam. Rad imam tako ženo kot tudi našo malo kosmato pošast, ampak tako, da ukrade vso ženino pozornost, preprosto ne gre.

Sedaj pes zaseda tudi posteljo, kar pomeni, da tudi seksava več ne. Še na dopust gre z nama, namesto da bi psa pustila z otroci. Vse se vrti samo še okoli psa. Je jedel, je kakal, se je igral, pa pasja šola, pa sprehodi, pa …. Kako naj ženo dobim nazaj?"

Slovenka brez zadržkov zaupala bizarno zgodbo: "Fant me vara s TEM svojim sorodnikom"

Nekateri uporabniki foruma so pograbili priložnost in navrgli nekaj šal, spet drugi pa so zadevo vzeli zelo resno. Poglej, kaj so povedali:

1. "Logično, saj je težko imeti pozornosti na več stvari hkrati. Tvoja alergija na pasjo dlako bo rešila problem," mu je svetoval eden od komentatorjev.

2. Ena izmed uporabnic je zapisala: "Pes ne spada v posteljo. Tudi mi imamo psičko, imamo jo zelo radi, ampak hoditi v sobe ji ne dovolimo. Pes naj spi zunaj, pred hišo, na balkonu, predvsem pa na tleh, na trdi podlogi."

3. "Izgubil si bitko s psom, verjetno je on tudi manj naporen. Glej le, da ne pristaneš v kletki," je hudomušno zapisal eden izmed njih.

Kaj pa bi ti svetovala avtorju zapisa?

Foto: Profimedia

Preberi še: "Mojemu partnerju se ne sanja, da živim DVOJNO življenje" (priznanja RESNIČNIH ljudi)

Priporočamo tudi: Nedavna raziskava preseneča: Kar 37 % ljudi pred partnerjem skriva TO (tudi ti?)