Ko prebereš to, se boš samozadovoljevala samo še na delovnem mestu!

Ne verjameš, kajne?

Ko prebereš to, se boš samozadovoljevala samo še na delovnem mestu! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 7. 2021

Angleške kolegice so na kupu zbrale sedem kratkih pripovedi ljudi, ki so se tega lotili med delavnim časom in to so njihove izpovedi, kako so se tega lotili.

1. Poredne zgodbice iz savne

"Pred časom sem delala v telovadnici, moj fant pa si je zaželel posnetek, kako se samozadovoljujem v savni. To sem storila, ko se je moj delavnik zaključil in to bi z največjim veseljem ponovila."

2. Za pultom

"Delala sem kot hostesa. Ko sem zjutraj prihajala na delavno mesto, tam navadno ni bilo nikogar razen čistilk. Moj takratni fant me je vzburjal preko sporočil, jaz pa sem mu poslala posnetek samozadovoljevanja za recepcijskim pultom. Kar tam, na odprtem."

3. Kjerkoli že

"Ko sem delal v hotelu, sem se samozadovoljeval v pisarni, ko sem delal v skladišču enega od svetovnih trgovcev pa sem to počel pogosteje. Tisto delo je bilo obupno in to me je med delavnikom vsaj malce razveselilo."

4. "To sem prvič storila pred kratkim ..."

"To sem prvič storila pred nekaj tedni. Moji hormoni so totalno ponoreli in ob pogovoru s sodelavci mi je bilo nerodno, ker sem bila tako vzburjena. Odločila sem se, da opravim s tem. Bilo je zabavno, čeprav sem imela po tem kar malce slabe vesti."

5. Na stramišču

"Gledala sem pornografske posnetke na stranišču in se samozadovoljevala. Na to nisem ponosna!"

6. Ključ do ...

"To, da sem edini ki imam ključ do določenih sob mi pri tem zelo pomaga. Včasih tja pripeljem tudi moje dekle in takrat si mesene užitke privoščiva tudi med mojim delavnikom. Na začetku sem bil ob tem zelo napet, potem pa me je misel na to, da bi me ob tem kdo zalotil, začela vzburjati."

7. Tisti, ki vedno ostane zadnji

"Bil sem zadnji v pisarni in vedel sem, da se nihče ne bo vrnil. Ker takrat že nekaj dni nisem seksal, sem bil zelo potreben. Vedel sem, da ima sodelavka v predalu nekakšen losjon, sposodil sem si ga, si na računalniku predvajal erotično vsebino in užival. Mislil sem, da bom imel kaj slabe vesti, v resnici pa sem v tem zelo užival. Šef za to ni izvedel, zato si bom kaj podobnega še privoščil."

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Prvič sem poskusila menstrualno skodelico in zgodilo se je to! (izpoved mlade Slovenke)

Priporočamo tudi: Voditeljica Maja Sodja je rodila fantka Marka! Srečo v ljubezni našla s fotografom