"Od vseh erotičnih igračk sem se največkrat igrala z zobno ščetko!" (o seks igračkah)

No, to pa je presenečenje!

"Od vseh erotičnih igračk sem se največkrat igrala z zobno ščetko!" (o seks igračkah) (foto: Getty Images) Getty Images
6. 5. 2021

1.

Porno zvezdnica Rahyndee James je namreč priznala, da je njena najljubša erotična igračka kar električna ščetka za zobe! Presenečena?

"Ne bom lagala, med vsemi erotičnimi igračkami sem se največkrat igrala z električno ščetko za zobe - natančneje s stranjo, na kateri ni ščetin. Na potovanja navadno ne vzamem svojih velikih erotičnih igračk, zato je ščetka popolna rešitev. Všeč so mi igračke, ki se lahko zelo točkovno osredotočijo na moj klitoris, prav tako pa baterije trajajo mnogo dlje, kot v ostalih erotičnih igračkah," je povedala za angelško različico revije Cosmopolitan.

2.

 Janice Griffith je za svojo najljubšo igračko izbrala klitoralni vibrator MIMIC.

"Obožujem MIMIC, ker je ravno prav velik, prav tako je popolna njegova oblika, ki le še okrepi doživljanja med uporabo. In ljubek je, ker izgleda kot morska manta," je povedala.

3.

Vse ki obožujete oralno zadovoljevanje se boste strinjale z izbiro Whitney Wright, ki je za svojo najljubšo igračko določila napravo, ki s pomočjo 'cuzanja' poustvari občutek oralnega seksa. 

 

A post shared by womanizer.com (@womanizerglobal) on

4. 

Zvezdnici odraslih filmov Ariana Marie in Brett Rossi sta za svojega favorita izbrali klitoralni vibrator in to z električnim priključkom. Samo zato, da ti ne zmanjka baterije takrat, ko je najbolj vroče! ;) 

 

A post shared by Hitachi Magic Wand (@og_magic_wand) on

Fotografije: Profimedia, Getty Image

Preberi še: ASTRO: Kako fantu pokazati, da ti ni več mar zanj (glede na njegovo znamenje)?

Priporočamo tudi: Spoznaj žensko, ki je Buraku Ozcivitu (Moja boš) zlomila srce