"S TO tehniko vedno doživim multipli orgazem" (4 SEKSI nasveti za VROČE poletje)

Raziskali smo pot do 'kralja vseh orgazmov', in našli načine, ki ti bodo pomagali, da ga tudi sama doživiš. 

"S TO tehniko vedno doživim multipli orgazem" (4 SEKSI nasveti za VROČE poletje) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2020

Seks, ki bi te počastil s številnimi orgazmi, ni le dober mit iz kakšne poredne zgodbice pač pa zelo resničen pojav.

Če ga še nisi doživela, so tu 4 vroče zgodbe, ki te bodo zagotovo navdahnile, da se (še danes) tudi sama lotiš raziskovanja. ;)

1. "Moj ljubimec je nekako 'prebrodel' tisti občutljivi čas tik po orgazmu in me pripeljal do stanja, ko so se orgazmi samo prelivali iz enega v drugega."

"In to brez prestanka. Opazila sem tudi, da so orgazmi, ki jih doživim po stimuliranju točke G, vsakič močnejši, medtem ko se intenzivnost orgazma, ki ga dosežem z draženjem ščegetavčka, zmanjšuje. 

Nasvet št. 1:

"Ko želim doživeti več orgazmov v eni akciji vedno izberem malce vroče predigre na področju točke G. Ta tehnika me še nikoli ni razočarala in od trenutka, ko sem jo odkrila, vedno doživim multipli orgazem."

2."Kar prihaja iz notranjosti je veliko bolj intenzivno"

"Od nekdaj sem prisegala na istočasno notranjo in zunanjo stimulacijo, zato me je orgazem, ki sem ga doživela le z notranjo, popolnoma presenetil. Sem največja oboževalka G točke, najboljši orgazem pa doživim, če jo moj dragi podraži s prsti in vibratorjem. Takrat orgazmi samo prihajajo, prihajajo in prihajajooooooo."

Nasvet št. 2:

"Presenetilo te bo, s kakšnim navdušenjem se bo lotil vibratorja, in kako drugačen je občutek 'tam spodaj', ko ga v roke prime on ...".

3. "Najprej sem se ga lotila sama"

"Začelo se je tako, da sem po orgazmu samo držala vibrator na klitorisu dokler nisem ponovno prišla. Ker sem ob drugem orgazmu navadno vedno doživela 'squirting' sem jih zadrževala, ampak ko sem se enkrat sprostila, sem orgazme lahko doživeljala enega za drugim. Velikokrat jih potem doživljam tako intenzivno, da v resnici ne znam ločiti točke, ko se en zaključi in drugi začne."

Nasvet št. 3:

"Najbolje je, da svoje telo najprej odkriješ sama, svojega žrebca pa v postelji usmeriš natanko tja, kjer ti najbolj prija."

4. "Doživim lahko veliko orgazmov, a najboljši je še vedno prvi"

"Vsi ostali so potem le razočaranje ob spoznanju, koliko truda je potrebnega, da se zgodijo. Po prvem orgazmu je moja muca navadno preveč občutljiva za nadaljno akcijo, zato se prvega navadno lotim z nežnimi dotiki, indirektno akcijo, ki se postopoma stopnjuje. Na tak način prvi orgazem doživim po nekaj minutah, na drugega pa moram čakati približno 20 minut."

Nasvet št. 4:

"Čeprav se multipli orgazem sliši še kako zabavno, je najbolj pomembno to, da prisluhneš svojemu telesu. Če je prvi orgazem preveč intenziven je morda bolje, da pri tem tudi ostane."

Fotografije: GIPHY, Profimedia

Napisano po predlogi Cosmopolitan.co.za

Preberi še: ZELO VROČE: Položaji za epsko dober spolni užitek

Priporočamo tudi: Moški z mikro penisom želi, da veš naslednje stvari ...