O teh ŠTIRIH stvareh fantazira VSAK moški (a ti tega nikoli ne bo povedal!)

Da imajo moški različne seksualne fantazije, ni nič novega – no, te 👇 te pa znajo nekoliko presenetiti!

O teh ŠTIRIH stvareh fantazira VSAK moški (a ti tega nikoli ne bo povedal!) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 12. 2020

Ne glede na to, kako blizu sta si in kako trdno je vajino razmerje, obstaja nekaj fantazij, ki jih bo raje zadržal zase – za vsak slučaj, če jih morda ne bi odobravala.

Kolumnistka s področja seksa in razmerij Dr. Pam Spurr se je v svoji karieri že velikokrat srečala s to tematiko. Kot pravi, jo danes le redka seksualna fantazija preseneti.

No, to so štiri takšne, ki jih zagotovo ne bo delil s teboj:

1. Starejše ženske

Še preden se konkretno lotimo prve točke, naj pojasnimo, da tukaj ne gre za zgubane starke 🤣, ampak privlačne starejše ženske (recimo za mamo, babico od prijatelja).

Na spletu lahko najdeš ogromno število porničev, v katerih imajo osrednjo vlogo prav one in videti je, da moške privlačijo zato, ker naj bi bile bolj izkušene, zaradi česar naj bi se bili moški pripravljeni prepustiti "trdemu" prijemu in vodenju.

Tega ti seveda ne bo povedal, saj se boji, da boš mislila, da je čudak. Razen, seveda, če si starejša od njega. 😉

2. Superheroji

Ko si gresta ogledati najnovejšega Batmana, Stotnika Ameriko ali celo Hulka, se bo morda domov vrnil s kakšno "idejo". Le kateri moški pa si ne bi želel v postelji biti superjunak?

Seveda to željo kmalu zatre, saj ne želi, da ga vidiš kot otroka. Še posebej zaradi načina, na katerega si zamišlja svojo superherojsko "seks-moč". 🙈

Verjemi nam na besedo, ko rečemo, da je moški, ki obožuje takšne filme, svojo moškost zagotovo že zdavnaj poimenoval z imenom, kot je na primer Hulk.

3. Seks s tvojo najboljšo prijateljico

Preden začneš zganjati paniko ali postaneš paranoična, naj ti povemo, da je to popolnoma normalno. Ko tvoj moški spozna tvojo najboljšo prijateljico, njegove misli odplavajo k predstavi, kakšna bi lahko bila v postelji.

A takšna fantazija se navadno nanaša le na radovednost, če je v postelji takšna kot ti ali popolnoma drugačna. Moški, pač! 🤷‍♀️

4. Vroči Mike

Ne glede na to, kakšno postavo ima, stavimo, da je že kdaj fantaziral o tem, da bi bil striptizer in si zamišljal, kako vse ženske okoli njega vanj mečejo svoje spodnje hlačke.

Moški, bodite pogumni!

Četudi imate kdaj kakšno nenavadno fantazijo, se ne bojte svoji boljši polovici zaupati, kaj vas vzburja. Opogumite se! Fantazije vama konec koncev lahko le dajo kup enih idej, kaj vse lahko poskusita pri naslednjih posteljnih aktivnostih!

Preberi še: TEM astro znamenjem se NIHČE ne more upreti (najbolj magnetična znamenja)

Priporočamo tudi: "To so stvari, ki jih me je očetovstvo naučilo o MOŠKOSTI" (iskrena izpoved očeta)