Kakšen je tvoj stil?

Ljudje seksamo na veliko različnih načinov in vsi v njemu iščemo drugačne zadovoljitve … Kam se uvrščaš ti?

11. 4. 2007

Pohotna iskalka poželenja – za eno noč in nič več!

Če te vodi sla po užitkarskih doživetjih, potem lahko hitro postaneš deklica za eno noč! Vzrokov, da si želiš skočiti v posteljo z neznancem, pa je več:

  • Pijanost: Seks je lahko posledica pretiranega pijančevanja, pri čemer noben od vaju pravzaprav ne ve natančno, kaj počneta.
  • Strah pred novim razmerjem: Če si bila pred kratkim prizadeta, nikakor ne boš odprla poti do svojega srca.
  • Obup: Zaradi seksualne napetosti, ker ga nisi čutila v sebi že več mesecev, ne zdržiš več in se odločiš: »Danes se bom dala dol! Strastno in slastno …« Nevarno, če to pri tebi postane stalna praksa!

Glas razuma: Pripravi se, da je takšen seks lahko katastrofalen, ker boš spala z osebo, ki do tebe ne goji niti kančka čustev. Po vsej verjetnosti bo fant poskrbel samo za svoje potrebe, tvoje pa bo enostavno pozabil. Takšen spolni odnos ne bo potešil tvojih čustvenih potreb, ampak samo telesne! Če boš na koncu ležala ob nekomu, ki ga niti nočeš spoznati, se boš počutila zelo osamljeno in prazno!

Poskočna zajklja – za nekaj mesecev!

V prvih nekaj mesecih razmerja je strast med vama neusahljiva. Kot dva zajčka se ljubita kjerkoli in kadarkoli, ne glede na to, da zbudita celo sosesko, polomita posteljo … Zavedata se, da vaja dela mojstra, zato raziskujeta vse erogene cone. Dokler bo strast trajala, bo seks pravi užitek, saj bosta znala pritiskati na prave gumbke.

Naj vajino raziskovanje traja … ti ne boš dopustila, da bi seks postal rutina! Da se ne bi naveličala seksa z isto osebo, poskrbiš za najrazličnejše pripomočke, ki popestrijo vajine posteljne igrice. Zvestoba ti veliko pomeni, prav tako pa razburjenje v postelji! In če tega ni, si najdeš novo žrtev!

Ljubimca za vedno – do konca življenja!

Ljubljenje z nekom, ki ga resnično ljubiš, te lahko popelje v nebesa. Ko sta oba sproščena drug z drugim, lahko v postelji počneta vse in preizkusita marsikaj novega … Vse skupaj pa redno začinita s pogovori o seksu in z njim povezanimi željami in fantazijami! Velika prednost takega odnosa je zagotovljen orgazem za oba. Vsak zase vesta, kam pritisniti, da bo partner poletel v nebesa! Seveda pa tudi ljubezen in medsebojna povezanost dodata svoj pečat – čustven dodatek telesnemu užitku! Vreden vsakega leta!