Nočne erotične fantazije

Ponoči si spet tako živo sanjala erotične prizore, ki si jih v resničnem življenju sploh ne moreš zamisliti ... Kaj to pomeni?

26. 1. 2011

V resničnem življenju si spodobno dekle, v šoli vedno nad povprečjem, doma te imajo za super punco, fant te obožuje, tebi pa ponoči po glavi hodijo erotične misli, še več, znajdeš se v postelji z drugim moškim! Kaj se dogaja v tvoji glavi? Je to varanje? Kako si razložiti takšne sanje? Verjetno so to vprašanja, ki ti na vse zgodaj zjutraj ne dajo miru ...

Brez panike!

Nikar se ne prenagli in fanta ne daj na čevelj, gre namreč le za sanje, ki o tebi kot osebi povedo veliko. Strokovnjaki so namreč odkrili, da so ljudje, ki sanjajo erotične sanje (pa četudi so v resnih razmerjih), polni energije, imajo veliko domislic in idej za polno življenje ter so v vsaki še tako težki življenjski situaciji hitro iznajdljivi in nanje gledajo bolj pozitivno kot ljudje, ki zelo redko erotično sanjajo.

Sanje obrni sebi v prid

Torej se svojih nočnih namišljenih erotičnih doživetij res nimaš kaj sramovati! Obdrži jih zase (in za srečanje s prijateljicami), kakšen trik iz svoje domišljije pa le uporabi tudi v postelji s svojim partnerjem. Verjetno bo prijetno presenečen in posledično še bolj zagret zate.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri