Nikoli ni prepozno!

93-letni James Mason in njegova 85-letna partnerka Peggy Clark imata za seboj kratko, a burno romanco. In danes sta postala tudi najstarejša mladoporočenca v Veliki Britaniji.

20. 11. 2007

Ko sta se James in Peggy srečala pred dobrim mesecem, je bilo njuno srečanje v domu za dnevno oskrbo v Devonu enako ‘usodno’ za oba. Zaljubila sta se na prvi pogled.

Izdale so ga iskrice v očeh

“Ko sva se predstavila, je bil zadnji v vrsti. Nastala je čudna tišina, potem pa sem ga pogledala in ga vprašala: ‘Prihajate sem pogosto?’ Ne morem verjeti, da sem to rekla.”

“V njegovih očeh se je nekaj bliskalo. Veste, oči so okno duše in takoj, ko človeka pogledaš v oči, veš! In jaz sem takoj vedela, a sem se malo zadrževala, da ne bi mislil, da se mu poskušam vsiliti.”

James je na tem mestu dodal: “Mislim, da ima prav. Iskrice so bile v mojih očeh. To lahko potrdim. To je bila zares ljubezen na prvi pogled.”

Ne bosta izgubljala časa

Že po treh dneh dvorjenja je James Peggy zaprosil za njeno roko:

“Zakaj bi čakala? Sploh pa, ne bi hotel živeti v ‘grehu’,” je še povedal ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri