'Nikoli ne uganeš, kam se mi je med seksom zataknil zobni aparat' (resnična zgodba bralke)

O, ne! 🙊

'Nikoli ne uganeš, kam se mi je med seksom zataknil zobni aparat' (resnična zgodba bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 9. 2021

Ah, ta zobni aparat. Čeprav si vsi želimo lepe in ravne zobe, je nošenje aparata lahko prava nadloga.

Boli, vedno moraš pazit, da v njem ne ostane hrana in na vseh fotografijah, kjer se smejiš izgleda, kot da si Pločevinasti človek iz Čarovnika v Ozu.

Vse to je lahko res nočna mora, a v primerjavi z zgodbo bralke, to ni nič. Ne boš verjela, kam se ji je zobni aparat zataknil med seksom!

"Letošnje poletje sem s fantom preživela na slovenski obali. Čeprav je bil prvotni načrt drugačen, sva se morala prilagoditi razmeram in k sreči pravočasno rezervirala srčkan apartma v Izoli.

Vse dni sva plavala, hodila na izlete v okoliške kraje, zadnji večer pa mi je fant na najino obletnico pripravil romantično večerjo, kasneje pa sva si ogledala še vroč ljubezenski film, zaradi katerega sva si bila vedno bližje.

Najprej sva se zgolj crkljala, a je kaj hitro postalo bolj resno. Fant je prišel na idejo, da poskusiva nekaj novih seks poz, ki sva jih videla v filmu in tudi sama sem bila takoj za.

Vse se je super odvijalo. Ležala sem na trebuhu, z glavo zarito med rjuhami in noro uživala, ko pa sva želela spremeniti pozo se je zgodilo. Zobni aparat se mi je zataknil v posteljnino!

Seveda me je takoj zgrabila panika, zaradi sramu pa sem postala popolnoma rdeča. Fant tega ni videl in mi nekajkrat rekel naj se dvignem, sama pa niti ust nisem mogla odpreti, da bi mu rekla, da se ne morem dvigniti.

Čez nekaj sekund sem iz sebe spravila nekakšno momljanje in dejala, naj počaka. Nato sem z eno roko prijela svoj zobni aparat, z drugo rjuho, štela do tri in z vso silo potegnila.

Nato je sledil trenutek resnice. Ali sem zlomila aparat? Kako bom to pojasnila mami in zobozdravnici?

Aparat je, hvala bogu, ostal cel, fantu pa se je na srečo vse skupaj zdelo samo noro zabavno in me je hitro potolažil, da me ni bilo več tako sram.

Ko sva se naslednji dan temu skupaj smejala sem dejala: »No, če se je to že moralo kje zgoditi, še dobro, da se je v Izoli, ker imam tukaj zobozdravnico.«

Tinder zmenek: 'Na zadnjih sedežih avta naju je zasačil policaj' (izpoved našega BRALCA)

'Kdo sploh hoče 23-letno devico?' (iskrena izpoved naše bralke, ki še NI izgubila nedolžnosti)

Fotografije: Profimedia