Nebesedno sporazumevanje

Takoj sleci velike spodnje hlačke v zeleni, ker si v njih videti kot eko aktivistka, in se spravi v krpice, ki jih ne bo dolgo gledal na tebi (pa ne zato, ker mu ne bi bile všeč).

29. 12. 2013

Dvojna igra

V vsakdanjem življenju si športna in sproščena, zato mu bo odpihnilo možgane, če boš izbrala perilo, ki je na videz v nasprotju s tabo. Zvečer mu odpri vrata seksi in ženstvena do konca. Vzburja ga, če vidi, da spodnje perilo izkoriščaš za točno določen namen.

Prebrisana kameleonka

Spodnje perilo nikoli ne laže. Nakupuj ga z mislijo na tvoja različna razpoloženja (kar seveda pomeni tudi to, da ga občasno sploh ne boš dala nase). Kadar bi rada, da bi bil romantičen in nežen, izberi pastelne barve in svilo. Ko si želiš, da bi bil grob in neposreden, si nadeni nekaj transparentnega … v črni barvi. Kadar bi se rada šla igro zapeljevanja, se bolj zakrij, uporabi tudi nogavice in čevlje z visoko peto. Če se boš z njim navadila komunicirati s spodnjim perilom in boš pogosto spreminjala svoje želje, ti bo tudi bolj zvest – zanj je to tako, kot da bi bil vsakič v postelji z drugo žensko.

Moč močnih barv

Kadar si posebno strastna in bi enako čustvo rada zbudila v njem, se odeni v živo rdečo barvo. Moški bo razumel, da si prepričana vase in brez zadržkov, takšno pa bo tudi vajino srečanje z vsemi prijetnimi posledicami vred. Če imata zmenek, poskrbi, da bo nekaj rdeče čipke kukalo izpod topa ali oblekice, pa bo takoj pomislil na seks.

Črn trakec in nič drugega

Večina moških pa bi zate še vedno naredila vse, kadar se v postelji pojaviš v tangicah. Tisti trakec čez tvojo ritko je zanje kot vrv – usodno jih priveže … nate.