Ne čakajta na maj!

Pojdita se romantiko zdaj!

24. 4. 2011

Določita vajino zvezdo

V Krajinskem parku Goričko si v observatoriju v Fokovcih izposodita teleskop in si ogledujta zvezde ter poiščita tisto, ki obema najbolj sveti, ter jo poimenujta za zaveznico vajine ljubezni.

Izlet v srce Slovenije

Raziskovanja valovitih posavskih gričev – od arheoloških najdb v Vačah do prebujajočega cvetja v Arboretumu, pa Sava, ki šumi svoje zgodbe, in sveže pečeni kruh, ki diši iz krušnih peči turističnih kmetij … Namige za pot v čisto srce poiščita na www.srceslovenije.si.

Otok ljubezni

Z rečnim brodom po reki Muri pri Ižakovcih odplujta na Otok ljubezni. Stvar je precej romantična, energije tam so prave, zato se tam lahko zgodi karkoli, tudi spontana zaroka z vejicama okrog prstancev.

Otoček na Otočcu

Otočki imajo svoj čar. Če vaju je tisti na Muri zadel, za prihodnji vikend načrtujta drugega, čisto drugačnega, a vseeno spet vajinega – na Otočcu so lepe sprehajalne steze ob bregovih reke, v kateri plavajo labodi, vzemita s seboj košaro za piknik in … uživajta svoj dan!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri