Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj ;)

Ona-On.com je vodilni slovenski spletni portal za spoznavanje in osvajanje, kjer mesečno kreše iskrice več kot 50.000 Slovencev. Poleg novih življenjskih partnerjev lahko spoznate številne nove ljudi za skupne aktivnosti (zabava, potovanja, šport in prosti čas...).

Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj ;) (foto: promocijski materijal) promocijski materijal
29. 4. 2013 | Promocijsko sporočilo

Številne novosti in brezplačni preizkus za vse, ki bomo simpatijo še iskale na največjem slovenskem spoznavnem portalu Ona-on.com.

Medtem ko že vse cveti in žvrgoli, so na Ona-On še kako mislili na vse samske punce, da bi ti ponudili kar najbolj učinkovito parčkanje, nam je povedal Luka Kogovšek, vodja projekta ona-on.com.

Kaj je novega?

Izkoristi brezplačni preizkus in druge dobrote v maju

Če nas še nisi preizkusila ali pa bi nas ponovno, vabljena, da brezplačno preizkusiš ona-on.com z neomejenim parčkanjem in si hkrati oglej tudi brezplačni priročnik kako najhitreje do zmenkov in novega partnerja!

Klikni za brezplačni preizkus ona-on.com

Izkoristi mobilno aplikacijo ona-on.com - Zmenki v žepu, s katero se lahko kadarkoli enostavno dogovoriš za zmenek ali dva, kar bo marsikateri v veliko pomoč pri načrtovanju srečanj v živo ;)

Dodatne informacije in navodila za uporabo na mobilni zmenki ona-on.com.

Pripravili smo največjo ponudbo spoznavnih dogodkov doslej, pravkar pa se lahko odločaš med  spomladanskim piknikom, jadranjem po Kornatih, hitrimi zmenki in številnimi tematskimi druženji. Več info na spoznavni dogodki ona-on.com.

Spoznavni dogodki ona-on.com

In bistveno: Tudi letos se prav vsak dan odjavijo 2 - 3 pari z razlogom "spoznala sva se na Ona On, nasvidenje!", zato pridno dopolnjujemo naše sončne zgodbe z izpovedmi vseh tistih, ki nam jih zaupajo! Oglej si številne nove parčke.

Oglej si številne nove parčke

1

Kaj prihaja v maju? Avdio in video zmenki!

Tako je, vse ki si boste želele še pred srečanjem v živo slišati ali videti kako izgleda vaš popoldanski zmenek prek mikrofona in spletne kamere boš imela odslej tudi to možnost!

Že imaš zmenek za danes?

Dekleta <= Izberi si => Fantje