"Po porodu sem svojega moža začela sovražiti!" (BRUTALNO iskrena izpoved mlade mamice)

Kaj bi pa ti storila v njenem primeru?  🤔

"Po porodu sem svojega moža začela sovražiti!" (BRUTALNO iskrena izpoved mlade mamice) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 6. 2019

Zveza, ki se je pričela pravljično, zdaj našo bralko poganja v brezup!

"Spoznala sva se 8 let nazaj. Bil je čeden, zabaven in z njim se je bilo lahko pogovarjati. Najina zveza je bila ena velika dogodivščina. Vse dokler nisva dobila otroka. 

Takrat sem ugotovila, da me tiste stvari, ki so mi prej na njem bile tako všeč, zdaj zelo motijo.

Ko sva bila še par, je bil človek, ki je zelo predan svojemu delu, vedno na voljo, zanesljiv, je pošten in spoštovan s strani svojih sodelavcev. Takrat se mi je to zdelo prekrasno, saj je pomenilo, da gre za človeka, na katerega se lahko zanesem.

Zdaj, ko je ura 9 zvečer in sama delam vse za otroka in najin dom mi je jasno, da je njegova služba še vedno na prvem mestu.

Zamerim mu, da ne more oditi iz službe prej, in da mu je še vedno tako pomembna. Zamerim mu, da je vse na mojih ramenih in da me je pustil samo v tako občutljivem obdobju. 

Nekoč sem tudi oboževala, kako me je nasmejal in kako je v vsaki situaciji našel komično stran. Zdaj, ko sem utrujena, neprespana, pobruhana in bog ve kaj še vse, mi ti njegovi komični vložki gredo grozljivo na živce.

Lahko je priti domov ob 9h zvečer v polikani obleki in zbijati šale. 

Prav tako ne prenesem, da ne jemlje resno mojega stresa. Ker trenutno ne hodim v službo, ga nimam - takoj vsaj misli on.

Ker je on pokazal takšno ignoranco do mojega počutja, mu to zdaj vračam. Ko pride domov iz službe vidno razburjen, zavijem z očmi in mu rečem: "Pomiri se!"

Žal je med nama prišlo že tako daleč, da sovražim njegov dotik.

On je zelo ljubeč, izkazuje mi nežnosti in me poljublja, jaz pa ga ne prenesem. Ni mi do nežnosti in želim si, da me pusti pri miru.

Zavedam se, da ločitev ni izhod, saj mu teh mojih občutkov še sploh nisem zaupala, torej za napredek najine zveze nisva še naredila nič. Prav tako ne krivim samo njega.

Vsekakor morava delati na najini komunikaciji, saj se mi bo, če se nekaj ne spremeni, zmešalo."

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Vir: cosmopolitan.com/uk

Preberi še: Hahaha! Strokovnjaki so razkrili, KDAJ so ženske najbolj srečne (in NI to kar misliš!)

Priporočamo tudi: VIDEO: Zunaj je NOVI film o Meghan Markle in princu Harryju (dramatično AF)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri