Namigi za dober seks in trajno razmerje!

… potrebuješ posodobljena navodila za uporabo svojega dragega, da ga ne boš pokvarila ali ‘zablokirala’, še preden vama poteče rok trajanja (kar seveda ne po meni, da vaju kdo primerja z napolitankami).

3. 2. 2010

Zelo pametno

V družbi svoje izkazovanje ljubezni omeji na ekspresno hitre poljubčke. Tako mu dokažeš, da je zate pomemben, a ga ne spravljaš v zadrego pred tujci.

Tu in tam si te želi do konca ženstveno, zato se ne boj visokih pet in mini krila. Vsekakor pa ne pretiravaj, saj je na tebi najbolj seksi dejstvo, da se v svoji koži dobro počutiš. Petke in mini se morajo s tabo dobesedno zliti.

Ne pošiljaj mu nerazumljivih pesniških SMS-sporočilc ali preveč čustvenih ljubezenskih pisem. Bodi kratka in neposredna, na primer: Včeraj je bilo fantastično. Komaj čakam, da ponoviva.

Zelo nespametno

Prepovej si, da bi bila ljubosumna na njegove prijatelje ali hobije. Lahko se občasno pridružiš njegovi družbi ali se vključiš v katerega izmed njegovih hobijev, pritoževati se pa ne smeš.

Cele dneve tičiš na telefonu s svojim bivšim. Kako zelo ga to moti, ti najbrž sploh ne bo povedal, se ti bo pa maščeval. Zanj je v resnici preveč že to, da se ti bivši javijo za novo leto in za tvoj rojstni dan.

Težiš. Nič ti ni prav. Niti to, kako se oblači. Če se dovolj spoštuje, ti bo poseganje v njegovo osebnost, vrednote in stil močno zameril. Če ti ni prav nič na njem dovolj všeč, najbrž nisi s pravim.