Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji, že šestič zapored v Cvetličarni!

Pridruži se več kot 1.000 samskim, 23. januarja, v Cvetličarni, ob 21.00!

Največji zmenek, ki ga organizirata Ona-On.com in radio Antena, prihaja v ljubljansko Cvetličarno. Več kot 1000 obiskovalcev željnih druženja in spoznavanja se zbere vsako leto, kjer se zabavajo ob bogatem spremljevalnem programu.

19. 1. 2015 | Promocijsko sporočilo

Simpatične hostese in promotorji bodo skrbeli za stalno dogajanje na odru in med udeleženci, pomagali pri razbijanju ledu med pari, delili promocijska darilca, ti pa lahko sodeluješ v nagradnih igrah, kjer lahko dobiš mamljive nagrade (potovanje po Italiji, ki ga podarja Potovanje za samske, fotoaparat FUJI Instax, izdelke Sensilab, Wellness center Harmonija, vožnjo po Ljubljanici, kino vstopnice, bowling ...), poskrbljeno bo za plesni program in za to, da noben samski ne ostane sam.

Pridružili se nam bodo številni znani, med njimi miss Universe 2013, Sara Savnik, Miki Bubulj, Erika in Damijan iz Ljubezni na Seniku, skupina svetovnih prvakov Plesnega mesta, ki je sodelovala na Talentih in svetovne prvakinje v street show dance-u s točko "Gas Gas".

Letos prvič lahko spoznaš Ljuba, uradno maskoto Ona-On.com, ki bo streljal vse udeležence s svojimi ljubezenskimi puščicami, pazi da te res zadene ;)

Preizkusite svoje osvajalske veščine in spoznajte samske ljudi. Morda je ravno tu tisti pravi ali prava.

Za lažje spoznavanje je priporočljiva registracija na Ona-On.com, da boste po zabavi nadaljevali s spoznavanjem na spletu. Da bo komunikacija lažje stekla, vam podarjamo -50% popust na vse članarine, ob registraciji vpišite promo kodo: "Jan2015" in osvajajte neomejeno.

Vstopnina na dogodek je 5€.

Ker se pričakuje več kot 1.000 udeležencev, ti svetujemo, da svojo vstopnico kupiš v predprodaji in se tako izogneš čakanju v vrsti. Kupiš jo lahko tukaj ali na vseh prodajnih mestih Mojekarte.si.