"Najin seks je super, a zadnje čase me žena preseneča, saj želi ..." (izpoved Slovenca)

"Ne vem, od kod ji te ideje. Samo še čakam, kdaj bo rekla ..."

"Najin seks je super, a zadnje čase me žena preseneča, saj želi ..." (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2022

"Imava se super, spolno življenje super, v zadnjem času pa me med seksom presenča ...

Želi si novih prijemov, da jo šeškam, držim za vrat, naročila je že neka olja in seks pripomočke.

Ne rečem, da mi ni všeč, ne vem pa, od kod ji te ideje za novosti. Samo še čakam, kdaj bo rekla za trojčka," je na tem forumu zapisal moški.

Cosmo odgovarja:

Morda se njena kreativnost prebuja prav zaradi tega, ker seks prakticira le z enim partnerjem. Zdaj, ko sta skupaj že nekaj časa in si zaupata, je namreč odlična priložnost, da nekoliko začinita vajino spolno življenje ter uresničita vse tiste skrite želje.

5 najpogostejših fantazij zasedenih žensk: 

1. Izguba nadzora

Lahko to poimenuješ učinek "Petdesetih odtenkov sive", ampak mnoge ženske (skrivaj) želijo nadzor prepustiti moškemu. Pravzaprav so to želele storiti že veliiiko pred omenjeno filmsko uspešnico.

V kolikor si pri volji za privezovanje in prevezovanje, naj ti ne bo nič nerodno. Morda ti tvoje zasedene prijateljice tega ne bodo priznale, ampak stavimo, da jih večina kdaj pa kdaj pomisli na te zabavne seksi igrice!

'Kako naj mu povem, da hočem med seksom poskusiti IGRAČKE?' (+ odg. na druga žgečkljiva vprašanja
o pripomočkih)

2. Seks na nekem neobičajnem mestu

"Klasični" seks v spalnici je popolnoma v redu, ampak včasih ženske sanjamo tudi o seksu na nekoliko manj vsakdanjih mestih.

Visoko na seznamu najbolj zaželenih lokacij je gotovo seks v hotelski sobi z razgledom na morje ali pa seks na plaži, seks na kuhinjskem pultu, pa tudi čutno raziskovanje partnerjevega telesa v banji z mehurčki.

3. Seks z neznancem

Četudi s(m)o v razmerju, ženske tu in tam fantazirajo (no, fantaziramo ;)) o seksu s postavnim neznancem oziroma vročih igricah brez obveznosti in pritiskov vsakdana.

Deli svojo željo s partnerjem, prepustita se temu sočnemu scenariju kar skupaj. Pretvarjajta se, da sta popolna neznanca, ki se prvič vidita, in morda celo najamita sobo v kakšnem cenejšem hotelu. Vročeee!

"Sumim, da je moj fant GEJ, saj želi, da med seksom počnem TO" (zgodba Slovenke)

4. Igranje vlog

Ženske obožujemo uniforme in tista prava, razvita moška telesa, kjer vse stoji na svojem mestu.

Ne glede na to, ali gre za privlačnega zdravnika, ki te je pripravljen pregledati, seksi profesorja ali trenerja iz telovadnice, lahko že z malo domišljije (in kostumov) vse tri gostiš v lastni spalnici.

5. Seks v javnosti

Neka študija je razkrila, da kar 60 odstotkov žensk fantazira o seksu na javnem mestu. In medtem ko bodo le redke svojemu partnerju prišepnile, da si želijo seks na stranišču nabito polne restavracije, jih večina nima nobenih zadržkov pred fantaziranjem o seksu nekje, kjer vaju lahko v vsakem trenutku nekdo zasači. Arrrr!

"Mislil sem, da je najin zakon dober, dokler mi med prepirom ni priznala ..." (izpoved Slovenca)