Najhitreje do zmenka z novimi storitvami na Ona-On.com

Strma rast uporabnikov in številne novosti na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com.

4. 2. 2013 | Promocijsko sporočilo

Veseli nas, da v lanskem decembru in letošnjem januarju doživljamo neverjeten porast uporabe, saj se nam je v dveh mesecih pridružilo več kot 7.500 novih iskalcev partnerjev, skupno pa nas je že blizu 120.000.

Ključna novost na ona-on.com je hitri IM klepet, s katerim je dogovarjanje za zmenke na podlagi skupnih interesov postalo še hitrejše in enostavnejše. Prav vsi uporabniki te dni prejemajo tudi brezplačno možnost preizkusa nove storitve, pridružite se tukaj in preizkusite brezplačno!

Brezplačno preizkusi IM klepet na Ona-On.com

Za letošnje Valentinovo načrtujemo splavitev mobilne aplikacije za pametne in malo manj pametne telefone, ona-on.com bo zelo kmalu na vseh mobilnikih s spletnim brskalnikom! Seveda pa se bomo družili tudi v živo, ponudbo februarskih spoznavnih dogodkov preverite tukaj.

Pestra ponudba spoznavnih dogodkov na Ona-On.com

V letošnjem letu načrtujemo številne nove storitve, tako da uporabnikom nikakor ne bo dolgčas, za zmenke pa bomo skrbeli tudi v živo, saj načrtujemo izvedbo blizu sto spoznavnih dogodkov po celi Sloveniji! Iskrilo, kadilo in smodilo se bo od osvajanja in zapeljevanja.

Nenazadnje pa je tu še naš Brane, ki išče punco (www.iscempunco.si), ki mu na vse kriplje iščemo idealno spremljevalko ;)

Če si prava zanj, se mu oglasi in se pridruži spoznavanju, osvajanju in zabavi!

Novo: Video zgodbe parov @ Ona-On.com

Tudi letos bomo posredovali pri blizu 1000 parih, ki se spoznajo vsako leto na ona-on.com! Oglej si njihove video zgodbe!

Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj!

O Ona-On.com: Vodilni slovenski spoznavni portal, ki je od leta 2001 uparil že več kot 20.000 Slovencev in je prva izbira za vse spoznavanja željne v Sloveniji. Poleg življenjskih partnerjev lahko tako enostavno spoznaš tudi nove prijatelje ali družbo za skupne aktivnosti.