"Najboljši s*ks sem doživela, ko se mi je neznanec v baru približal in mi zašepetal ..." (vroča izkušnja dekleta)

"Preplavilo me je poželenje in dvignila sem svoje krilo ter ga ..."

"Najboljši s*ks sem doživela, ko se mi je neznanec v baru približal in mi zašepetal ..." (vroča izkušnja dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 1. 2023

Bila sem v baru, kjer smo praznovali prijateljičino 30-ko, ko je skozi vrata vstopil noro seksi tip. Bil je kot model – tisti tip moškega, ki me sicer ne bi niti pogledal. A vendar je ves čas gledal proti meni in skušal ujeti moj pogled. Vprašala sem prijateljice, če potrebuje katera kakšno pijačo, samo zato, da sem imela izgovor stati poleg njega pri šanku.

V trenutku, ko sem prišla tja, je med nama zavladala ta nenavadna seksualna kemija, ki je še nikoli prej nisem izkusila. Niti s svojim fantom ne.

Nato se je nagnil proti meni in zašepetal: "Sledi mi v moško stranišče." To je bila prva stvar, ki jo je rekel, in točno to sem si želela storiti.

Med potjo do tja sem ves čas razmišljala: "To nisem jaz, to nisem jaz." Običajno sploh nisem seksualno samozavestna, ampak nekaj je bilo na njem, kar me je povleklo in v meni sprožilo drugačen občutek.

Našla sem ga na stranišču z odprto zadrgo na kavbojkah – čakal je name. Brez besed sem zaklenila vrata za seboj in ga poljubila. Preplavilo me je poželenje in dvignila sem svoje krilo ter ga spustila vase. Bilo je hitro in divje.

Svojo dlan sem položila preko njegovih ust, da ne bi kdo slišal njegovega vzdihovanja, ko je nekdo potrkal na vrata. V nekaj minutah je bilo konec – nobenemu od naju ni prišlo, ampak to ni bilo važno. Bilo je nevarno, poredno in spontano – vse to, kar sama nisem bila.

Čakala sem na neizogiben sramotni izhod iz stranišča, a namesto tega se mi je le nasmehnil (najbolj seksi nasmeh kaj sem jih kadarkoli videla), me prijel za roko in odpeljal nazaj v gnečo. Medtem ko so vsi prisotni kričali in se smejali okoli naju, se je nagnil proti meni in predlagal, da greva nekam drugam.

V tišini sva odšla ven in se napotila v stransko ulico ...

Še preden sem se zavedla, me je potisnil ob zid in začel divje trgati moj modrček. Popustile so mi zavore in medtem ko me je grabil za zadnjico, mi je postalo popolnoma vseeno, če naju kdo gleda.

Nekaj minut kasneje sva se sesedla v objem drug drugega in globoko zavzdihnila. Nato sva se po bližnjici napotila do drugega bara, v katerega me je hotel peljati. Vedela sem, da je dolga čakalna vrsta za vstop, a ni mi bilo mar.

Ko sva vstopila v ograjeno območje kluba, sem se naenkrat znašla na travnatih tleh. Njegov jezik je raziskoval moja usta, hkrati pa je z rokami grabil moje prsi.

Skozi kavbojke sem lahko začutila, kako trd je, zato sem segla dol in mu odprla zadrgo, medtem ko se je s svojo roko pomaknil nižje v moje hlačke in ob moji vlažnosti zastokal od užitka.

Povlekel mi jih je dol, a vendar se je že po nekaj gibih nenadoma ustavil in mi rekel, naj bežim.

Pogledala sem navzgor in videla dva varnostnika, kako tečeta proti nama in jezno mahata. Pobrala sem se in si začela popravljati krilo, medtem ko me je on vlekel stran. Srce mi je divje razbijalo.

Šele pri izhodu sem ugotovila, da ne nosim hlačk. Bruhnila sva v smeh, nakar sem ga poljubila na lice in mu zaželela lahko noč.

Naslednji dan sem se zbudila z največjim nasmeškom na obrazu. Prijateljice so me spraševale, kam sem izginila, a to sem želela ohraniti zase – nikoli v življenju si ne bi mislile, da sem storila kaj takšnega.

Vir: Cosmopolitan UK

*Imena so bila spremenjena.

Preberi še: Ljudje, ki seksajo pogosteje, so bolj INTELIGENTNI (strokovnjaki razkrivajo, ZAKAJ)

Priporočamo tudi: "Nikoli nisem razumela, zakaj ženske privlačijo starejši, dokler nisem z enim seksala ..." (resnična zgodba)