"Najboljši seks sem doživela ... v istem prostoru z njegovo družino" (divja zgodba bralke)

"Tveganje, da naju bodo zalotili, naju je le še bolj vzburilo."

"Najboljši seks sem doživela ... v istem prostoru z njegovo družino" (divja zgodba bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2021

Od seksa na hit'rco v kuhinji mojih staršev do skupne masturbacije v avtu sredi noči ... Podlaga vseh mojih najljubših spolnih interakcij s fantom je občutek vznemirjenja, da bi naju nekdo zalotil med seksom.

Medtem ko sama prihajam iz zelo majhne družine, Adamovo sestavlja kar nekaj družinskih članov, pri čemer večine sploh nisem poznala, dokler se nisva nekje leto po začetku najine zveze odpravila na poroko ene njegovih sestričen.

Ves dan sem pila alkohol, da bi bila v pogovorih z neznanci manj živčna, zato je, ko smo se vrnili v našo nastanitev – deljen apartma z njegovo mamo, očetom in sorojenci – bila seks zadnja stvar, o kateri sem razmišljala. Dodeljeno nama je bilo ležišče v predsobi, od katerega sta njegova brat in oče na kavčih spala oddaljena le nekaj metrov stran. Ko sva se v posteljo opita zvrnila, tako nisem niti v sanjah pričakovala kakršnegakoli seksualnega dogajanja.

Dokler me ni začel nežno vleči proti sebi.

Na glasni vzmetnici mu je nekako neslišno uspelo moje telo pritisniti čisto ob svojega. Zdaj sva bila v žlički in še v istem trenutku je začel prodirati.

Zdelo se je, da najina predigra traja že več ur (kot se zmeraj zdi, ko so v bližini ljudje). Drgnil je moj ščegetavček in se igral z menoj s prsti, medtem ko so drugi le nekaj metrov stran mirno spali. Nežno je pritisnil erekcijo ob moj hrbet, z rokami počasi spolzel navzdol po mojem telesu in z vsakim dotikom pustil mravljince na moji koži.

Obrnila sem se proti njemu, a ko sem ga hotela poljubiti, se je odmaknil in mi s prstom nakazal, naj ostanem tiho, medtem ko me je z drugo roko začel nežno božati po notranji strani stegen – gib, za katerega ve, da se mu ne morem upreti.

Bila sem že tako vlažna, da je brez težav spolzel vame.

Začel je počasi, z nežnimi gibi, kot bi želel, da začutim vsak njegov centimeter, preden je pospešil tempo, da sem morala nohte zariti globoko v njegov hrbet. S težavo sem ostajala tiho in zdelo se je, kot da sva oba želela drug drugega izzvati, da bi zastokala, hkrati pa se obupano trudila, da se ne bi slišalo premikanja rjuh. Oh, kako sem si želela kričati, pa nisem smela izpustiti niti piska.

Zvok zavzdiha z druge strani sobe naju je na kratko prekinil. Skušala sva ugotoviti, ali naju je kdo slišal, nato pa nama je rahlo smrčanje potrdilo, da naju ni. Zahajala sem ga in njegove roke vodila do mojih prsi ter v njegovih očeh zagledala surov, užitka lačen pogled.

Hitro me je obrnil in me začel porivati od zadaj, se gibati nekoliko počasneje in bolj prosto kot prej.

Od njegovih strastnih poljubov po vratu je moje telo preplavilo poželenje. Začela sem še bolj pritiskati nazaj ob njega in ga s tem spodbujati, da prodre še globje.

Trajalo je več kot uro. Vmes sva se ustavljala in ponovno začenjala ter skušala zadržati smeh vsakič, ko sva okamenela ob premiku njegovega brata ali očeta.

Na koncu nihče od naju ni doživel orgazma, a vendar je bil občutek nepričakovanega vznemirjenja ob zavedanju, da lahko najino škripajoče ležišče v vsakem trenutku zbudi njegovo družino, enako dober kot vrhunec.

Naslednji dan smo se odpravili domov in še isti trenutek, ko sva prispela, sva seksala divje in glasno kot še nikoli. Prišlo mi je ob misli na preteklo vročo noč.

Vir: Cosmopolitan UK

*Imena so spremenjena.

Preberi še: "Preko nadzorne kamere sem sina zalotila med seksom z dvema fantoma" (izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: "Najboljši seks sem doživela, ko sem se snemala med ..." (vroča zgodba bralke)