"Najboljši seks sem doživela ... medtem ko je moj fant od strani gledal" (vroča izpoved dekleta)

27. 11. 2023
"Najboljši seks sem doživela ... medtem ko je moj fant od strani gledal" (vroča izpoved dekleta) (foto: Profimedia)
Profimedia

Maša* je svojemu fantu dovolila, da je uresničil svojo voajersko fantazijo ... in ob tem uživala kot še nikoli.

Tim* je bil vse, kar je njegov profil na Tinderju obljubil – čeden in mišičast na pravih mestih. V očeh je imel iskrico, ki mi je naravnost dala vedeti, da ima poredno plat. Vedela sem, da bo seks z njim divji, nikoli pa ne bi uganila, da njegova največja seksualna fantazija ni vključevala njega.

Skupaj sva bila dva tedna, ko mi je zaupal, da ga zelo vzburja, ko si me predstavlja, da seksam z drugim moškim, medtem ko on gleda. Vzburjala ga je misel na to, kako doživljam orgazem s penisom drugega moškega, in njegovo jezno ljubosumnost, ki bi jo občutil zatem.

"Hej, za vsako stvar obstaja fetiš," je rekel.

Takrat še nisem bila pripravljena izpolniti njegove fantazije, preprosto mi ni bila všeč ideja. Želela sem seksati s Timom in samo z njim. Ampak nisem imela težav s tem, da sem mu pripovedovala zgodbice o seksu z drugimi moškimi – kar se tiče umazanih besed, sem bila vedno za.

Neko noč sem se spominjala seksa z bivšim, ki je imel ogromen penis. Opisala sem mu, kako sva enkrat seksala na pokrovu njegovega avta in da ga je potisnil vame s takšno silo, da sem zakričala. Zgodbica je Tima tako vzburila, da mu je skoraj v istem trenutku prišlo.

Po nekaj mesecih seksa, ki so ga vodile moje fantazijske zgodbice, je predlagal, da obiščeva svingerski klub. Vedno sem bila pripravljena na preizkušanje novih stvari in resnično me je vzburjalo, kako so mu bile všeč moje umazane zgodbice. Zato sva se odločila, da greva, ampak odideva takoj, če mi postane neprijetno.

Tisto večer (po nekaj kozarčkih vina) sem se oblekla v par dolgih seksi nogavic s podvezicami, miniko in prosojen nedrček, pri čemer so se mi bradavičke videle skozi čipkasto srajčko. Ko me je videl, mi je Tim z močnim glasom rekel: "Vsak moški tukaj te bo želel po*****i."

Vonj seksa je bil v zraku – čudno privlačna mešanica potu in smradu.

Naročila sva džin in tonik ter se sprehodila okoli, dokler nisva zagledala moškega s tetovažo na ramenu v poznih tridesetih, ki se mi je zdel resnično privlačen. Medtem ko je Tim stopil korak nazaj, sem se mu približala in ga povabila z nama v eno od zasebnih sob.

Stvari so hitro postale vroče. Med mečkanjem mojih prsi mi je neznanec sesal bradavičke, nato pa se spustil nižje do mojih črnih hlačk z luknjo na sredini, ki sem jih kupila posebej za to priložnost. Vtaknil je vame prst in mi začel lizati klitoris. Ves ta čas sem gledala Tima, medtem ko se je samozadovoljeval prek kavbojk.

Tetovirani moški je nato vstal, si slekel boksarice in pokazal svojo ogromno erekcijo. "To bo Tima obnorelo," sem si mislila. Moj fant je pokazal odobravanje. Nato si je neznanec nataknil kondom in splezal name. Bil je debelejši [njegov penis, op. a.], kot sem si ga predstavljala, in medtem ko so njegovi gibi postajali vedno hitrejši, je Tim samo nekaj korakov vstran začel masturbirati.

Občutek sem imela, kot da sem zvezda svojega lastnega porno filma in začela še bolj igrati za "kamero" ter med glasnim stokanjem zgrabila moškega za zadnjico in ga potisnila še globlje vame.

Med pritiskanjem njegovih bokov ob moje in Timovim spremljanjem vsake podrobnosti mojega nastopa sem vsa tresoča doživela orgazem. Kmalu zatem je prišlo tudi moškemu (ki je nato takoj odšel) in Tim me je prijel za roko ter me odpeljal v drugo sobo. Pritisnil me je ob steno, me začel strastno poljubljati in mi govoriti, kako močno si me želi. Seksala sva po pasje in obema je prišlo v nekaj sekundah.

Od takrat sva bila v klubu šestkrat. Biti del fantazije nekoga je lahko tvegano, a po tem se počutim bolj zaželeno kot kadarkoli, močno in zavedam se, da imam popolno kontrolo nad zadovoljstvom svojega fanta.

Vir: Cosmopolitan UK

*Imena oseb so spremenjena.

Preberi še: "Zapustil me je na božični večer, in TO sem se takrat naučila o ljubezni" (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: "V postelji sem slaba in to me ubija!" (iskrena izpoved obupanega dekleta)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ