Najbolj smešne in čudaške izjave tašč

Saj veš, kako pravijo: ko se poročiš z nekom, se poročiš z njegovo celotno družino… in to vključuje tudi njegovo mamo.

Najbolj smešne in čudaške izjave tašč (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2020

Tašče pogosto veljajo za zaščitniške in ukazovalne, ampak če pogledaš z druge strani, je nekako logično, da bo oseba, ki je tako dolgo skrbela za nekoga, ga hranila in preoblačila, imela določeno mnenje o njegovem trenutnem načinu življenja.

Še vedno pa te to nič ne potolaži, ko tašča komentira tvoje spolno življenje ali pa reče nekaj popolnoma neumnega.

In najboljši način, kako se soočiti s čudnimi stvarmi svojega novega družinskega člana, je smeh. Smej se. Močno, dolgo in čim pogosteje.

1. "Ne-zmešana" tašča

Moja tašča mi je enkrat rekla: "Vem, da nisem ena izmed tistih zmešanih tašč, saj sem preverila na spletu!" S svakinjo sva jokali od smeha med tem ko sva si predstavljali, kako je v iskalnik vpisala Ali sem zmešana? in dejansko našla odgovor. –Meghan S.

2. Rjave oči imaš, ker...

Moja tašča je cela v tem holističnem zdravljenju. In tako me je en dan močno prijela, me pogledala v oči in rekla: "Tvoja jetra so polna strupov in zato imaš rjave oči." Ko sem ji rekla, da imam takšne že od rojstva, mi je odgovorila: "Potem pa si bila rojena s strupi, ki so ti naredili rjave oči. Modre oči so znak čistih jeter, kot so moje."

"Potem bo razstrupljanje mojih jeter spremenilo barvo mojih oči iz rjave v modro?" sem vprašala. Nasmehnila se je in rekla: "Točno tako!" Tako močno sem zavila s svojimi rjavimi očmi, da mislim, da sem jih slišala trčiti v zadnji del glave." –Marie H.

3. Obseden s hudičem

Mojemu sinu so diagnosticirali motnje pozornosti s hiperaktivnostjo (ADHD). Tašča mi je rekla, da je videti, da očitno nisem tako pametna, če mislim, da to res obstaja, ko pa v resnici gre za to, da je mojega sina obsedel hudič in da se zato tako vede ter da ga zastrupljam z zdravili, ki mu jih dajem proti temu. Nadaljevala je, da sem verjetno bila na drogah, ko sem bila noseča in tako omogočila hudiču, da je prišel do mojega sina. –Amanda T.

4. Si devica?

Prvič, ko sem spoznala svojo bodočo taščo, me je neposredno vprašala, če sem devica. Ko sem v zadregi pogledala svojega fanta (skupaj sva bila 6 mesecev), je zakričala: "Čakaj, si mu ti vzela nedolžnost?!" Mimogrede, ko sva se spoznala, moj fant več ni bil nedolžen. –Jessie B.

5. Varnostna kamera

Moja čudaška tašča ima varnostne kamere vsepovsod okoli hiše, nisem pa vedela, da ima nadzor tudi noter, dokler enega dne ni rekla: "Ves čas se pritožuješ, kako vroče je v moji hiši." Ko sem presenečeno pogledala, je nadaljevala: "Vajin pogovor sem poslušala skozi zračnik." Hm, čudaško? Do konca obiska sem se z možem pogovarjala samo šepetaje. –Camryn S.

6. Kamasutra

Moja tast in tašča sta mojemu možu ob najini poroki podarila staro knjigo Kamasutre. To je bilo sicer čudno, vendar ne bi bilo toliko, če ne bi tašča razložila, da sta jo onadva leta uporabljala in sta naredila "uhice" na straneh, ki so jima bile res všeč. Ne, te slike pa si ne želim v glavi med tem ko seksava." –Candace P.

7. Goli selfiji

Zaposlena sem v tehnološkem podjetju, zato me ni presenetilo, ko me je en dan tašča prosila za pomoč pri mobitelu. Opazila sem, da mu primanjkuje prostora zaradi vseh shranjenih fotografij. Izkazalo se je, da je imela stotine golih selfijev, ki jih je pošiljala moškim, ki pa niso bili moj tast. "Jih želite obdržati," sem jo naposled vprašala. "Samo tiste, kjer sem na kavču, zdi se mi, da na njih izgledam res dobro, kaj praviš?" je odgovorila. Mobitel sem ji dala samo nazaj. –Allie S.

Prirejeno po Redbook

Preberi še: "Njegovi me ne marajo" (resnična izpoved + kaj lahko storiš) ali pa OMG!? Ti svetovni zvezdniki v seksu ne blestijo!

Priporočamo tudi: Tako jesensko vreme vpliva na tvojo vagino.