Najbolj ‘piflarska’ snubitev

Nekemu Američanu pripisujejo kredo za ‘najbolj piflarsko snubitev’, saj je za to, da je zasnubil svoje dekle, reprogramiral kar njeno najljubšo računalniško igrico.

16. 4. 2008

26-letni Bernie Peng iz New Jeseya je ‘shekal’ igro Bejeweled tako, da se je takoj, ko je 27-letna Tammy Li dosegla določen rezultat, prikazalo posebno okence z digitalno sliko velikega roza prstana s safirjem in vprašanjem: ‘Bi se poročila z menoj? Tvoj Bernie’!

Nič ni prepustil naključju

Iznajdljivi Bernie, ki tudi sicer dela kot programer, je za to, da je igro reprogramiral, potreboval dober mesec.

“In vse skupaj je nastavil na precej nizek rezultat. Očitno je res mislil na vse,” je povedala Li, ki že ponosno razkazuje virtualnemu identičen prstan na svojem prstancu.

Izvedeli tudi lastniki igre

Za njuno zgodbo so hitro povzele spletne strani z video igrami, potem pa se je novica kot ogenj razširila vse do ... proizvajalcev igre. A namesto, da bi bili ti jezni na Bernia, ker je ta ‘vdrl in reprogramiral’ njihovo igro, so bili nad njegovim ‘podvigom’ tako impresionirani, da so se ponudili, da bodo pokrili del njunih poročnih stroškov.

“Večina podjetij, ki kreira računalniške igrice, bi ga verjetno živega ‘požrle’,” je komentiral zadevo javni predstavnik podjeta PopCap iz Seattla, Garth Chouteau: “Ampak, konec koncev je snubitev uspela in v imenu snovalcev igre – vsi skupaj smo tudi le ‘eni navadni piflarji’ – lahko rečem le: Zate Bernie, dajemo kapo dol!”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri