Najbolj hip seks pripomoček imaš lahko vedno pri sebi!

Trendi na področju seks pripomočkov za leto 2015 so v vseh odtenkih, ne samo sivih.

Najbolj hip seks pripomoček imaš lahko vedno pri sebi! (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
2. 3. 2015 | Promocijsko sporočilo

Za nami je premiera najbolj pričakovanega filma leta: Petdeset odtenkov sive. Mnenja glede kakovosti filma so precej deljena, vendar ne moremo preko dejstva, da je film z največjim vikend obiskom v slovenskih kinematografih podrl vse rekorde in upamo lahko, da to oznanja tudi predčasen razkroj naših tabujev v zvezi s spolnostjo.

Vibrator boš lahko nosila kar okoli vratu

Leto 2015 na področju erotike ne obeležuje le predvajanja filma v katerem se uporabljajo seks pripomočki, pač pa tudi pojav mnogih novih eksotičnih in inovativnih igračk, ki ne bodo več brisale prahu pod našimi posteljami in lovile pajkov po temnih kotih naših omar, ampak bodo na ogled postavljene kar v obliki dekorativnega nakita okoli naših vratov, ki nosi ime znane zapeljivke iz filmov o Jamesu Bondu, Vesper.

Vesper

Morsko razpoloženi tudi v postelji

Ne skrbi, novosti se bodo našle tudi za tiste, ki svojih posteljnih navad ne marajo obešati na veliki zvon.

Priznani švedski proizvajalec erotičnih igračk LELO, ki je sicer znan po izjemno dovršenem dizajnu, nas bo v tem letu navduševal z novo tehnologijo WaveMotion™.

Lelo

Ta predstavlja velik napredek na tem področju, saj je osnovana na večletnih raziskavah in so jo poimenovali kar sveti gral tehnologije seks igračk.

Wave vibratorji te ne bodo le zadovoljili, ampak povsem presenetili, saj se premikajo na nov način valovanja, ki je namenjen temu, da v tvojem telesu vzbudi nove občutke in vrhunce za katere si do zdaj nisi niti približno predstavljala.

Trenutno sta s tehnologijo, ki napoveduje novo dobo orgazmov na policah že vibratorja Mona Wave in Ina Wave, ki osvajata v vseh drugih odtenkih kot sivih: od močno električno modre pa do oceanske, rožnate in temno vijolične barve.

Lelo

Orgazme doživljajta na različnih koncih sveta

V tem letu je (in bo) zelo inovativno naravnana tudi proizvodnja erotičnih igračk za pare, ki so namenjene uporabi med spolnim odnosom in nudijo dodaten užitek obema partnerjema hkrati.

Med tovrstnimi novostmi sta igračka za pare Hot Octopuss Pulse, ki bo zagotovila, da si bosta kljub tretjemu članu vajine spalnične veselice še vedno ostala zvesta, in napredna različica že priljubljenega vibratorja We-vibe 4 plus.

Najnovejša različica ne deluje samo preko daljinca, ampak tudi preko aplikacije, zato parom omogoča zvezo na daljavo v kateri bodo lahko ne glede na to, če se eden od partnerjev nahaja v odročnih krajih Afrike, drug pa v urbanih naseljih Amerike, istočasno doživljali orgazme.

Petdeset odtenkov sive v vaši spalnici

Za konec bomo nekaj besed namenili še odtenkom sive. Ne glede na to, kakšen vtis je na vas pustila senzacionalna knjižna uspešnica Fifty Shades of Grey in njena filmska izvedba, ji lahko mi zagotovo priznamo vsaj to, da je kolekcija erotičnih izdelkov Petdeset odtenkov sive namenjena izključno nudenju užitka, da odpira za nekatere povsem nove svetove in da je izdelana iz lepo oblikovanih kvalitetnih materialov ter je na voljo po dostopnih cenah.

Novosti letos ne bo zmanjkalo in če si tudi sami želite odkriti novih naslad in vznemirjenj, lahko svoje sredstvo užitka izberete med široko ponudbo izdelkov v spletnem sex shopu Skrivnosti.com, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne!