Naj vaju seks zbliža

Ko beseda nanese na seks in čustva, moški takoj dobijo črno piko. Pa si jo res zaslužijo? Če bi ga opila do stanja, v katerem bi ti zaupal samo resnico, bi ugotovila naslednje …

23. 9. 2008

Bodi spontana

Moški se hitro vzburijo, zato ne potrebujejo dolgotrajnega zapeljevanja. Bolj kot to jim je pomembna tvoja spontanost.

Kratko ali hitro?

Čeprav imajo moški radi hiter seks, ki jim nudi takojšen užitek, so tudi pristaši počasnega ljubljenja, predvsem zato, da bi v postelji zadovoljili svojo partnerko.

Šest-devet

Se sprašuješ, zakaj imajo radi položaj 69? Ker je užitek obojestranski. Všeč jim je, da lahko dajejo in hkrati prejemajo pozornost.

Ve, da hliniš

Verjemi, da moški, ki dobro pozna tvojo osebnost in tvoje telo, ve, kdaj ne doživiš orgazma – če ga hliniš! Tiho je zato, da te ne bi razkrinkal in ti povzročil še več nelagodja.

Izrazi željo

Ko si ga zaželiš, si ga vzemi, pa tudi, če bo to sredi noči, ko bo poglobljen v najgloblje sanje – zbudi ga in preseneti z nenavadno željo.

Očesni stik

Tudi dolgoletni pari imajo težave z iskrenimi pogledi v najintimnejših trenutkih. Ravno to namreč loči goli seks od čutnega ljubljenja, ki med vama lahko splete močno vez.

Ni časa za seks?

Pomanjkanje časa je eden najpogostejših razlogov za to, da seksualni užitki zdrsnejo navzdol po lestvici skupnih aktivnosti. Nikar ne storita te napake, ker se bosta oddaljila – enkrat na teden si vzemita čas samo za vaju, ne glede na to, kakšne obveznosti vaju čakajo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri