Na TA način podaljšata čudovit občutek po seksu!

Si vedela, da po orgazmu čutila zaznavajo drugače kot po navadi? Poskrbi za prave dražljaje in podaljšaj užitke!

Na TA način podaljšata čudovit občutek po seksu! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 10. 2017

Svoja čutila lahko izkoristiš za po­daljšanje tistega prijetnega stanja, ki ga doživljaš po seksu – znanstveniki namreč dokazujejo, da takrat dražljaje občutiš močneje kot sicer.

Svojim (in njegovim) čutilom privošči malo razvajanja, potem pa bosta videla, v katero smer bodo stekli dogodki: bosta mirno zaspala ... ali se spet ljubila?

1. V lučko ob postelji namesti žarnice tople barve

Oddajajo namreč čudovito mehko romantično svetlobo, ki se vama bo po divji akciji zdela tako sladka kot nešteti poljubčki, ki si jih velikodušno delita.

2. Ostanita odkrita – naj občuduje tvoje telo

Če spadaš med srečnice, ki se jim lička, prsi in trebušček po orgazmu obarvajo rahlo rožnato (to naj bi se dogajalo približno polovici deklet), dovoli, da tvoj dragi to opazi. Ta strastna rdečica je med najbolj seksi stvarmi na svetu.

3. Prižgi dišečo svečo

Sivka pomirja, in če želita zaplavati v miren spanec, vama bo vsekakor v pomoč. Prižgi dišečo svečo ali v skodelico nad svečko kani nekaj kapljic sivkinega eteričnega olja. Preden zaspita, ne pozabi ugasniti sveče, da se ne bosta namesto v plamenih ljubezni zbudila v požaru.

4. Iz postelje ne skoči takoj pod prho

Za trenutek se še predaj nežnostim v njegovem objemu in pusti, da ti vonj po njem (raz)buri domišljijo. Ta vonj, začinjen s feromoni, je za tvoj nos zelo privlačen, enako pa tudi on obožuje tvojega.

5. Šepetanje med seksom (in po njem) ima čudežen učinek

Znan­stve­niki so dokazali, da imajo vroče besede večji učinek, če jih sprejmeš skozi levo uho – povezano je namreč z desno polovico možganov, ki je odgovorna za čustvene in čutne zadeve. Šepetajta si jih pred in med seksom ter po njem.

6. Glasba, glasba, glasba!

Hiter ritem vama lahko daje glasba, prav tako pa vama pričara tudi ro­man­tično vzdušje. Izberita jo po svojih željah, prilagodita pa tudi glasnost. Predvsem pa mora biti izbor pesmi všeč obema, kajti če gre na živce le enemu od vaju, posteljna telovadba ne bo ravno za desetko.

7. Znano je, da mentol poživlja, ...

In če še ne želita zaspati, si privoščita katerega od mentolovih priboljškov (nam je najbolj všeč After Eight). Če nimata pri roki nič podobnega ali če mentola ne marata, vaju bo prav tako prebudil sladoled, zlasti če ga ne bosta jedla z žlico, ampak si bosta pomagala s čim drugim.

8. Temna čokolada

Temna čokolada spodbuja izločanje serotonina, hormona sreče, zato si po koščku te razvade boljše volje. Poleg tega so menda že Azteki vedeli, da je čokolada afrodiziak, poleg tega pa daje tudi energijo, zato se pred vnovičnim razvratom nujno malce posladkajta.

9. Naj te boža po vsem telesu

Živčni končiči, ki se skrivajo v tvoji koži, so po seksu maksimalno občutljivi, zato si za prijetne dotike dovzetna bolj kot sicer. Fanta prosi, naj te boža po vsem telesu, in uživala bosta oba – ti, ker bo z roko nežno drsel po tvoji koži, in on, ker se te tako rad dotika.

10. Zvijta se v žličko!

Če vama je vroče, se tudi vajina strast ne bo tako hitro ohladila, zlasti ne v romantičnih jesenskih nočeh. Zvijta se v žličko ali pa prepletita telesi v kakšen drug seksi položaj, ki vama omogoča občutiti gorečo bližino drugega.

Nuša Oblak

Preberi še: Poročni fotografi razkrili, kako že takoj vedo, da se zakon ne bo obnesel

Priporočamo tudi: Je vajin seks nekaj takega kot "saj je v redu, ampak lahko bi bilo boljše"? Beri TO!