Na ta dan v letu se zaroči največ parov (in prihaja zelooo kmalu!)

Ne, to ni na valentinovo, niti ne na božič ali novo leto, ampak ...

Na ta dan v letu se zaroči največ parov (in prihaja zelooo kmalu!) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 12. 2020

Če že nestrpno čakaš, kdaj te bo zaprosil, je morda ravno zdaj pravi čas, da začneš vaditi svojo reakcijo, ko se bo to zgodilo.

Najbolj primeren dan za zaroko se namreč hitro bliža!

Kot so ugotovili pri Bridebook.co.uk, je najbolj priljubljen čas za zaroko december oziroma čas okoli božiča, ko se zgodi kar polovica vseh zarok na leto.

Okraski, božična glasba in čarobni ambient so kot nalašč za organizacijo sanjske zaroke. Božični duh ima očitno pozitivni učinek na tiste, ki se pripravljajo na ta trenutek in jih spodbudi, da to končno naredijo. 

In datum?

Kot so zapisali na Harpers Bazaar, en dan še posebej izstopa, in to je 23. december. Ta datum tudi omogoči, da lahko med prazniki svojim najdražjim že povesta veselo novico. Sicer pa se nadpovprečno veliko zarok zgodi že tudi okoli 19. in 20. decembra.

Bodi na "preži", morda bo prav letošnji 23. december tisti dan, ko bo pokleknil in te vprašal, ali želiš biti njegova do konca dni.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Naših najljubših 10 božičnih filmov, ki se jih splača pogledati (DVAKRAT) ALI PA Smo čisto VSI krivi mikro-varanja?

Priporočamo tudi: Sylvester Stallone res ne spada med najbolj čedne moške, a njegove hčerke so prave lepotice!