"Na svingerskem žuru sem pristala v orgiji z uspešnim parom" (kakšno je v resnici SVINGANJE?)

Misliš, da ne poznaš nobenega svingerja? Preberi, kaj se je zgodilo tej 36. letnici, ki je prvič obiskala svingersko zabavo!

"Na svingerskem žuru sem pristala v orgiji z uspešnim parom" (kakšno je v resnici SVINGANJE?) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2022

Svoje vtise je opisala v članku, ki ga je prenesel The Sun, o njej pa so poročali tudi drugi mediji. In kako se je začelo?

"Šla sem na rojstnodnevno zabavo prijateljice, ki je potekala na plaži Bondi v Sydneyju. Šlo je za čisto normalen žur, s to razliko, da so bili vsi gostje svingerji. Slavljenko sem spoznala, ko sem za svoj YouTube kanal snemala dokumentarce o spolni skupnosti. Organizirala je zabave v zasebnih stanovanjih okrog Sydneyja in povabila me je, naj intervjujam nekaj prisotnih. Med nama se je razvilo prijateljstvo," je zapisala Nadia, ki je sicer strokovnjakinja za seks.

Med dekletoma se je razvilo prijateljstvo, kmalu je Nadia šla na kosilo z njo in z ljudmi, ki so bili videti povsem povprečni, dokler jih ni vprašala, kaj počnejo v prostem času. Šlo je za svingerje, ki jih je dodobra spoznala in delila svoja spoznanja o njih.

Tedenski HOROSKOP: Preveri, kaj nas čaka v tednu od 19. do 25. oktobra 2020

1. Ne kličite jih svingerji

Na pol v hecu jih je vprašala, ali so svingerske zabave res podobne prizorom iz filma Široko zaprte oči.

"Temu ne rečemo svingerske zabave, sebe pa ne kličemo svingerji, saj ima ta izraz zelo zastarel, negativen prizvok. Zabave raje označujemo za intimne dogodke za odrasle," ji je pojasnil znanec.

2. Kako se začnejo orgije?

"Dokler tega ne vidite, ne morete verjeti, da je res. Če sem iskrena, prijateljici ne bi povsem verjela, če bi mi zgolj povedala to zgodbo. A orgije se na intimnih dogodkih za odrasle res dogajajo," trdi Nadia.

"V enem trenutku sva se z mojim fantom pogovarjala z oblečenim parom, pili smo koktajle, v naslednjem trenutku pa sta bila naga v človeški presti pred najinimi očmi, skupaj z nekaj drugimi obiskovalci zabave. Nisem bila dovolj vitka in samozavestna, da bi se jim pridružila, a tudi pornografiji v živo nisem rekla ne."

3. Zelo so normalni

"Večina prijateljev, ki sem jih spoznala preko te skupnosti, so zakonci z otroki, ki hodijo v korporativne službe. Z enakim veseljem se bodo ob pijači pogovarjali o svojem delu, tako kot o načrtih za naslednji trojček.

Prijateljica, ki je na žuru na plaži sedela nasproti mene, je začela poljubljati žensko ob sebi, še preden se je spoprijateljila z njenim možem. Ta se je - po tem, ko je rekel, da mora po otroke na nogomet - od neke druge ženske poslovil s poljubom. Nikogar na žuru to sploh ni presenetilo."

Brezdomčevo PRETRESLJIVO pismo mami: 'Mama - oprostim ti' (izpoved mladega Slovenca)

4. Številni vodijo dvojno življenje

"Mislite, da ne poznate svingerjev?", je bralce spraševala Nadia. "Tudi jaz sem. Dokler nisem vstopila v njihov svet in dojela, da so povsod: v šolstvu, v pisarni, v lokalu in v trgovini. Možnosti, da poznate vsaj en par, ki ima spolne odnose z drugimi pari, so velike, a tega se preprosto ne zavedate. Tako je zato, ker večina ljudi, ki tako živi, ima pravzaprav dvojno življenje."

5. Tudi oni so ljubosumni

"Kako ti uspeva? Kako nisi ljubosumna, ko ima tvoj partner spolne odnose z drugimi ljudmi?", je Nadia vprašala prijateljico.

"Saj sem ljubosumna. Še vedno sem človek s čustvi. Samo da prepoznavam dejstvo, da ni v tem, da gojim ljubosumje, nobene vrednosti. Prepoznavam ga kot točno takšnega, kakršno je: čustvo, tako kot je jeza," se je glasil njen odgovor.

In še za konec: ljudje s takim načinom življenja se zavestno odločijo sprejeti ljubosumje, ne pa delovati nanj, ko se pojavi. "Z našimi partnerji smo se pogovorili o mejah, preden se je kar koli zgodilo. Na koncu koncev je to samo seks," je še dodala.

Povzeto po: The Sun