Primorec NATANČNO opiše, kako je letos na Ibizi našel FANTA za eno noč (in izživel svoje SEKS fantazije)

Če si se morda spraševala, kako se zgodi. Naš bralec iz Primorske ti odgovor ponuja na dlani. 

Primorec NATANČNO opiše, kako je letos na Ibizi našel FANTA za eno noč (in izživel svoje SEKS fantazije) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
21. 7. 2021

Poletje je tu, in z njim so na vrsto prišle poletne avanture. Naš bralec je to poletje užival na Ibizi, kjer je poleg lepih plaž, dobre hrane in norih zabav izkoristil še eno dobro plat otoka…lepe fante!

»S prijatelji smo se letos odpravili na Ibizo in imeli smo se zares super. Plaže so tam naravnost čudovite, zabave pa nepozabne. Za nepozabno avanturo je poskrbelo tudi evropsko prvenstvo v nogometu, saj se je ravno v času, ko smo bili na Ibizi, zgodil veliki finale, na katerem je slavila Italija.

Sam sicer nisem največji oboževalec nogometa, je pa zato veliko večji oboževalec tega športa bil vroč fant, ki je zraven mene sedel na neki zabavi. Cel večer smo se družili in pogovarjali ter navijali za Italijo, ob razglasitvi zmagovalca pa me je od veselja nenadoma poljubil!

»Vau,« sem si mislil sam pri sebi med poljubom. Kar naenkrat sem postal največji ljubitelj nogometa.

Poljub pa ni bil vse, kar se je zgodilo tisti večer, saj me je vroč neznanec povabil v svojo hotelsko sobo, kjer sva preživela strastno noč! Zmago Italije sva namreč proslavila z vročim seksom!«

Preberi še: "Možu občasno dovolim, da se 'poigra' z mojo mamo" (priznanje dekleta)

Priporočamo tudi: "Moževa najboljša prijateljica je hkrati tudi najina punca, in TAKO funkcionira naše razmerje"