Žena po 37 letih zakona ugotovi, da jo mož vara. Preveri, kako HUDOOOO mu je vrnila 😂

29. 9. 2019
Žena po 37 letih zakona ugotovi, da jo mož vara. Preveri, kako HUDOOOO mu je vrnila 😂 (foto: Profimedia)
Profimedia

Tole ni običajna zgodba o grdi ločitvi - tole je popoln plan, kako ga prinesti okoli, brez da bi to sploh opazil. 💪🏼💪🏼💪🏼

Jaka* je svojo ženo Evo, s katero sta bila poročena 37 let, prevaral s svojo mlado in seksi tajnico.

*Vsa imena oseb omenjenih v besedilu so spremenjena.

Njegova mlada ljubica je zahtevala, da zdaj svojo bivšo ženo v 3 dneh izseli iz hiše, v kateri sta skupaj živela vse od začetka njunega zakona.

Ker je imel Jaka veliko boljše odvetnike od Eve, je dosegel vse, kar si je njegova nova partnerica zaželela. Evi tako ni preostalo drugega, kot da v treh dneh pospravi vse svoje imetje in odide.

Prvi dan je vse svoje stvari zložila v škatle, jih pazljivo zalepila in na njih zapisala vsebino, da bo v novem domu lažje razpakirala. 

Drugi dan je nadzorovala selitveni servis, da so vse škatle odpeljali, tretji dan pa se je še sama poslovila od hiše.

Še zadnjič se je v jedilnici usedla za jedilno mizo, ker sta toliko let vsako jutro in vsak večer skupaj obedovala z Jako.

Prižgala je sveče, na radiu je igrala nežna glasba, pred seboj je imela velik pladenj pavkar pripravljenih morskih rakov, skodelico kaviarja in steklenico njenega najljubšega vina.

Ko je v miru pojedla še zadnjo večerjo, je odšla v vsako sobo v hiši in v držala od zaves natlačila lupinice pojedenih rakov, namočene v kaviar.

Pospravila je za seboj in za vedno odšla. Jaka in njegova tajnica sta prve dni preživela kot v raju. Dokler ni začel vsak prostor smrdeti.

Poskusila sta vse. Čiščenje, beljenje, najela sta profesionalni čistilni servis, menjala preproge, pohištvo, poklicala vse možne mojstre - čisto nič ni pomagalo. Neznosen smrad je ostal.

Nihče ni hotel priti več na obisk, gospodinja je dala odpoved, najeti delavci so vsi po vrsti zapuščali hišo, saj v njej niso mogli zdržati niti tako dolgo, da bi odkrili pravi vzrok.

Končno, nista več zdržala in sta se odločila, da se preselita.

Hiše nihče ni želel kupiti, čeprav je bila v odlični in premožni soseski. Tudi, ko sta znižala ceno na pol, še vedno ni bilo kupca. 

Ker hiše res ni šlo nikakor in nikomur prodati, sta morala najeti posojilo, da sta lahko kupila novo stanovanje. Nekega dne je Eva poklicala Jako in ga povprašala, kako se ima v novem življenju.

Zaupal ji je vse o nesrečni hiši, ki je po njegovemu mnenju zagnila iz neznanega razloga. Eva je poslušala in sočustvovala, dejala mu je, da pogreša svoj stari dom in da je pripravljena pospešiti ločitveni postopek, če ji v zameno po ugodni ceni proda njuno staro, zdaj smrdeče, domovanje.

Ker si je Jaka mislil, da bivša žena tako ali tako ne ve, kako grozno smrdi v hiši, je na omenjeno idejo hitro pristal, a le pod pogojem, da ločitvene papirje podpišeta takoj.

Eva je v eni uri prišla z odvetnikom, podpisala sta papirje, plačala mu je le desetino dejanske vrednosti hiše in Jaka je ves nasmejan mislil, kako je bivšo ženo ponovno pretental.

Čez teden dni je s svojo tajnico, zdaj novo bodočo ženo, veselo gledal, kako selitveni servis seli njune stvari in pohištvo iz smrdljive hiše v nov, nedotaknjen dom.

Se seboj pa sta vzela tudi zavese in njihova držala, kamor je Eva natlačila smrdeče olupke rakov. Ojoj! 😉

Zgodbo smo našli TUKAJ

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Emmm... Slovenska Youtuberka je na WISH-u naročila BREZPLAČNE izdelke 😱, dobila pa TOLE

Priporočamo tudi: OMG! Tale pulover iz Stradivariusa boš letos videla na vseh "IT" dekletih (+ kako ga kombiniraš)