"Moj mož je v restavraciji 40 minut sedel na stranišču, zato sem mu naredila TO" (izpoved BESNE bralke)

11. 9. 2023
"Moj mož je v restavraciji 40 minut sedel na stranišču, zato sem mu naredila TO" (izpoved BESNE bralke) (foto: Profimedia)
Profimedia

Se ti zdi, da je bil njen odziv pravilen ali popolnoma zgrešen? 🤔

Strinjamo se lahko, da nobena zveza ni popolna, enako velja tudi za zakonsko življenje. To je na lastni koži izkusila tudi naša bralka, ki o svoji nepričakovani izkušnji z možem pripoveduje v nadaljevanju.

"Moj mož je po selitvi v najino novo domovanje začel veliko časa preživljati na stranišču. Tukaj govorimo o 45 minut trajajočih 'grem samo lulat' trenutkih, ki se dogajajo nekje štiri do petkrat na dan.

To se mi zdi pretirano in me zelo moti. Uporablja sicer kopalnico za goste, zato me doma to jezi zgolj v primeru, ko ga čakam s kosilom ali v trenutkih, ko se odpravljava od doma. Zelo me je tudi zmotilo, ko je to naredil ravno v času obiska najinih skupnih prijateljev in enkrat celo družine. Zgrožena je bila tudi njegova lastna mama, moja tašča.

Stvari so odšle izpod nadzora pred dnevi, ko sva se odpravila na zmenek v restavracijo. V trenutku, ko je natakarica sprejela najino naročilo, se je začel ozirati naokoli in rekel, da mora iti na stranišče. Začutila sem, da ga morem opomniti, da sva v restavraciji, kjer si sedenja na stranišču enostavno ne more privoščiti. Naredil je grimaso in mi rekel, naj se umirim, ker se bo vrnil v nekaj trenutkih.

Ko ga ni bilo nazaj v desetih minutah, sem postala razdražena. Ko je minilo naslednjih deset, sem ga poklicala in mu napisala sporočilo, saj je na mizo tačas že prišla najina hrana. Odgovora nisem dobila, po naslednjih 20 minutah, ko je najina hrana že bila čisto mrzla, pa sem se le odločila, da ga grem iskat. Vsa osramočena sem stopila v moško stranišče in ga poklicala. Zaklical mi je, da pride takoj.

Odšla sem nazaj za mizo, počakala še 5 minut, nato pa sem začela jesti že tako ohlajeno hrano. Spet sem poklicala njegovo številko, a je moj klic prekinil brez da bi se mi javil, zato sem plačala svoj del računa in odšla domov s taksijem.

Ko je prišel domov, je bil zelo jezen in me vprašal, zakaj sem ga pustila samega sredi restavracije in šla kar domov. 

V obraz mi je vrgel, da sem sebična in mislim samo nase. Ko sem mu povedala, da ni normalno, kaj dela, da sedi na stranišču tako dolgo, je moje besede popolnoma ignoriral. Povedal mi je še, da sem ga zelo razočarala in uničila najin zmenek. Poročena sva eno leto, mož je star 32 let, torej zdravstvenega problema zagotovo nima, komunicirati z mano pa o tem ne želi. Kaj naj naredim?"

Uffff, tole pa je zadrega, se strinjaš? Kaj bi ji svetovala?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

'V postelji mi je priznala, da je njen fetiš ...' (bralec o izkušnji na Tinderju)

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju