Moški z mikro penisom želi, da veš naslednje stvari ...

Medtem ko ima večina moških "normalno" velike penise, obstajajo tudi moški, ki imajo zelo majhne. Eden takšnih je avtor tega članka, ki je brez težav spregovoril o svoji "situaciji" in tem, kaj bi želel, da ženske vedo o moških z mikro penisi.

Moški z mikro penisom želi, da veš naslednje stvari ... (foto: Unsplash/Charles Deluvio) Unsplash/Charles Deluvio
30. 11. 2020

1. Funkcionira kot vsak drug penis.

Eno od najbolj zmotnih prepričanj o moških, ki imajo zelo majhne penise je, da smo zaradi tega čisto vsi močno zafustrirani in seksualno zavrti.

A to ni res, saj razen tega, da je penis manjši, še vedno "deluje" kot vsak drug. Sam na primer nimam nobenih težav z erekcijo in ejakulacijo.

2. Težko ženski vnaprej poveš, da imaš mikro penis.

Večina moških z zelo majhnimi penisi pove, da ženski zelo neradi vnaprej opisujejo, kaj jih čaka, ko bo zadeva prišla do najbolj intimne točke.

To pa predvsem zato, ker se večina žensk na to "informacijo" odzove zelo slabo.

Nekateri moški so povedali, da so se počutile užaljene, v smislu da je moški mislil, da so lahke in/ali plehke, druge so seveda "zbežale" še preden bi jim lahko pokazali, da njihov penis čisto normalno funkcionira in da se morda v seksu celo odlično ujameta.

Skratka, ne obstaja pravega načina, kako nekomu iskreno poveš, da imaš mikro penis.

3. Prosim, ne laži, kakšen se ti zdi.

Moški z mikro penisi pogosto povedo, da so jim v najbolj intimnem trenutku ženske (dobronamerno) rekle nekaj v stilu, da je njihov penis čisto normalen (ali celo velik).

Če meni ženska reče kaj takšnega, si mislim, da je zelo prijazna in dobrega srca, ampak večina moških z mikro penisi lahko odreagira drugače. 

Nekateri moški so žal zelo zafustrirani zaradi svoje "situacije", zato lahko tvoje besede vzamejo kot znak pomilovanja, čeprav morda v srcu iskreno misliš, da je njegov penis čisto okej.

Če želiš popihati na samozavest moškemu z mikro penisom, bo najboljše, da iskreno poveš, kaj ti je na njem všeč in ne da zanikaš, da v bistvu ni majhen.

4. Vsakršni napad z besedno zvezo "moški z majhnim penisom" sramoti in zadane vse moške, ki imamo mikro penise.

Zmerjanje v stilu "to so ti moški z majhnimi penisi" posredno nosi zgrešeno sporočilo, da se vsi moški zaradi tega, ker imamo majhne penise, do žensk vedemo nespoštljivo.

Gre za nevarno posploševanje in žalitev, ki implicira na to, da družba povezuje velikost penisa s tem, koliko je oseba vredna kot človeško bitje. 

5. Učinkoviti postopki za povečanje velikosti penisa so mit!

V resnici si nihče še ni povečal penisa na "normalno" velikost brez slabih stranskih učinkov.

Postopki za povečanje penisa so nevarni, boleči, zelo dragi in uspešni le v redkih primerih.

V najboljšem primeru ti penis lahko povečajo za en oziroma dva centimetra (kar primeru mikro penisa ni dejanko vredno nič), slab stranski učinek pri tem pa je lahko, da se ti nato še poslabša užitek v seksu.

6. Dostojanstvo ne stane nič, je pa zelo dragoceno.

Najbolj pogosto razočaranje, o katerem govorijo moški z mikro penisi, je, da so ženske, s katerimi so spali, nato vsem začele razlagati o velikosti njihovega penisa.

Ko moški izve za takšno stvar, je oropan dostojanstva, pogosto pa takšne govorice lahko zelo dolgo časa močno vplivajo na njegovo seksualno samozavest.

Predstavljaj si, da bi ti imela nekdo "posebnost" na svoji vagini in bi kar naenkrat vsi v tvoji okolici vedeli zanjo. Kako bi se počutila? 

7. Seks je kljub majhnemu penisu lahko fantastičen!

Moški z mikro penisi, ki imajo pri seksu kdaj težave, se s tem pogosto soočajo zaradi načina, kako se ljudje odzivajo in govorijo o velikosti penisa, ali zaradi neizkušenosti.

Lahko gre tudi za kombinacijo obojega, a gledano objektivno obstaja ogromno moških, ki imajo kljub majhnemu penisu fantastičen seks.

Če si moški resnično želi biti z določeno osebo, ta pa je odprte glave in svobodnega duha, potem bosta zagotovo našla način do zadovoljivega spolnega življenja.

Po predlogi J.F.-a prevedla in priredila Loti R.
Članek je bil prvotno objavljen na spletni strani cosmopolitan.com

Preberi še: 6 zgovornih znakov, da je tvoj partner ravnokar seksal (in to NE s tabo!)

Priporočamo tudi: Obstaja 7 vrst ljubezni, pri čemer pa le REDKI izkusijo zadnjo