Moški so obsedeni s spolnim položajem HELIKOPTER (in mi vemo, zakaj!)

Za tole obstaja le ena beseda: VRO-ČE! 🔥

Moški so obsedeni s spolnim položajem HELIKOPTER (in mi vemo, zakaj!) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2023

Naveličana dobrega starega misionarca, položaja po pasje in podobnih klasik? Potem je 'helikopter' kot nalašč za vaju – in mirne vesti lahko rečemo, da te bo tvoj dragi zaradi tega naravnost oboževal.

A najprej morata poskrbeti, da ne bi prišlo do kakšnega nenadnega zloma penisa. Položaj helikopter namreč zahteva precej fleksibilnosti in manevriranja, zato morata biti nekoliko bolj previdna kot sicer.

V kolikor sta mu kljub temu pripravljena dati priložnost, vama nikakor ne bo žal, in tukaj so navodila, kako izvesti 'helikopterski' seks brez helikopterja:

Partner A (ki 'prejema') se opre na podlakti in golenici (ali pa noge preprosto zravna) – po domače: gre na komolce in kolena.

Partner B (ki penetrira) se obrne v nasprotno smer in stori enako. Na tej točki se stikata z genitalijami.

Za dodaten izziv lahko poskusita tudi tako, da se partner B opre na roke in dvigne noge v zrak, se nasloni na zadnjico partnerja A ter penetrira od zgoraj. Za lažjo predstavo pokukaj TUKAJ.

Ko je partner B enkrat udobno nameščen v partnerju A, lahko slednji pri penetraciji pomaga tudi s poplesavanjem z boki.

"Ko ne seksava, dragemu nataknem kletko za penis" (resnične izjave Slovenk)

Zakaj je položaj vreden vajinega truda?

Čeprav ta položaj zahteva močne roke, hrbet in trup ter ravnotežje, ima svoje prednosti, ki jih ne gre zanemariti (in zaradi katerih naravnost obnori moške).

"Zaradi kota penetracije navzdol tisti, ki penetrira, kljub temu da morda ne more penetrirati zelo globoko, na glavici penisa čuti neverjetno senzacijo," pojasnjuje seks strokovnjakinja Emily Morse.

Kako lahko položaj naredita bolj udoben in še bolj vroč?

Pomembno je, da začneta počasi. Uporabita lubrikant in ne pozabita na sočasno stimulacijo ščegetavčka, v kolikor je možno.

Za boljše ravnotežje si lahko pomagata tudi z blazinami (navadnimi ali tistimi, namenjenimi prav za seks) ali katero drugo podlago, ki jo podložita pod trebuh/območje pelvisa partnerja A.

Vro-če! 🔥

So mu bolj všeč prsi ali zadnjice?
Ne boš verjela, kaj ti sporoča s tem