Moški razkrivajo: 5 priložnosti, ko so ženske ZELOOOO seksi

In ko boš prebrala tole, boš ugotovila, da si bila že večkrat noro seksi, pa se tega sploh nisi zavedala! 

Moški razkrivajo: 5 priložnosti, ko so ženske ZELOOOO seksi (foto: Unsplash.com/Kyle Loftus) Unsplash.com/Kyle Loftus
1. 6. 2018

Odgovori moških, ki so sodelovali v anketi, ki je od njih zahtevala odgovor o tem, kdaj se jim ženska zdi najbolj seksi, verjetno niso presenetili le nas, ali pač?

1. Iskren nasmeh

V resnici je bil njihov natančen odgovor: 'Ko se ženska nasmeji do solz in iz srca'.

2. Ljubki trenutki nelagodja

Moškim so, kot izgleda, pri srcu tisti nerodni trenutki, ob katerih bi se najraje pogreznila v zemljo. Eden od anketirancev je namreč priznal, da je njegova izbranka neustavljivo privlačna tedaj, ko z lasmi poskuša zakriti rdečico zaradi nelagodja. Kot izgleda, je rdečica ne le privlačna, pač pa tudi zelo simpatična!

3. Bila je tako prikupno zmedena ...

Prikupno zmedeni niso le moški v pesmi Irene Kohont ampak tudi ženske. Eden od anketirancev je na primer priznal, da mu je dekle zelo seksi v trenutkih, ko po stanovanju zmedeno išče očala in ključe stanovanja.

4. Gola ramena

Eden od anketiranih moških je priznal, da so mu veliko bolj kot razgaljena zadnjica in prsi privlačna elegantno odkrita ramena. Kar se v resnici popolno ujema z modnimi trendi tega poletja!

5. Zjutraj!

Moški imajo veliko raje kot popolno naličene ženske ob sebi dame, ki so naravno lepe. Eden od izbranih moških je namreč razkril, da mu je izbranka najbolj všeč zjutraj, ko se zapeljivo preteguje v postelji.

Fotografije: Unsplash.com/Kyle Loftus

Preberi še: Ajdi Smrekar in Sebastijanu Cavazzi se je KONČNO uresničila skupna želja!

Priporočamo tudi: Kate Middleton je podala REDKO izjavo o svojih otrocih!