Moške najbolj moti, če je ženska TAKŠNA!

Pravijo, da imajo vsake oči 'svojega malarja', zato je nemogoče reči, kaj je čisto vsem moškim na svetu všeč na ženskah oziroma kaj jih moti. Smo pa vseeno zbrali najpogostejše odgovore na vprašanje, kaj moške najbolj moti pri damah.

Moške najbolj moti, če je ženska TAKŠNA! (foto: Unsplash.com/Rahul Anil) Unsplash.com/Rahul Anil
14. 7. 2020

Moške najbolj moti, če je ženska TAKŠNA:

1. "Nesamozavestna!"

Moški imajo radi ženske, ki so samozavestne. Kako vplivati na to? Dejavnikov je seveda veliko, je pa v prvi vrsti pomembno, da se dama dobro počuti v svoji koži, da bo to izžarevala tudi navzven v obliki zdrave samozavesti.

Dame, urejajte se zase, ne za druge. Tudi če je zima in nimate partnerja, to ni izgovor, da nimate gladkih nog (Priporočamo npr. uporabo epilatorja Braun Silk-épil ali odstranjevalca dlak Philips Lumea IPL, da bodo noge gladke dlje časa). Odpravite se v telovadnico, na pilates, jogo ali kakšno drugo obliko vadbe in izoblikujte svoje telo.

2. "Uporablja preveč ličil in dišav."

Večina moških tu prisega na pravilo manj je več. Ličil ne uporabljajte za to, da ustvarjate obrazne poteze, ki jih sploh nimate, pač pa poudarite tisto, kar vam je še posebej všeč. So to polne ustnice, zanimive oči? Ličila uporabite v zmerni meri za prikrivanje nepravilnosti in poudarjane atributov, za vsak dan naj bodo ličila naravna. Prav tako bodite zmerne pri uporabi dišav.

3. "Nosi balerinke."

Čedalje več žensk prisega na udobne čevlje tudi za v službo in na zmenek. Balerinke so ogromno ženskam všeč ravno zaradi udobja, praktičnosti in uporabnosti, večina moških pa zavije z očmi, ko jih zagleda.

Namesto balerink izberite mokasinke ali pa drzno kombinirajte krilo z že nekaj časa zelo modernimi supergami.

4. "Ima neurejene nohte."

Moški večkrat pogledajo vaše roke, kot si mislite. Neurejeni nohti, morda celo pogrizeni, večino moških ne privlačijo preveč. To seveda ne pomeni, da morate vsak teden hoditi h kozmetičarki in imeti perfektno nalakirane nohte. Povsem sprejemljivo je, če imate lepo negovane, kratko pristrižene in nenalakirane. Urejena naj bo tudi obnohtna kožica in roke kot celota.

Fotografija: Unsplash.com/Rahul Anil

Preberi še: Samantha Markle je grdo napadla svojo polsestro Meghan Markle in 3 stvari, ki jih on med prvim seksom najprej opazi na tebi

Priporočamo tudi: Lada Bizovičarja smo poklicali, ali bo res postal očka - TO je njegov odgovor