Moraš vedeti: 6 resnic o moških, ki bi ti jih lahko povedal oče

Pripravi se na resnico, kajti navajamo nekaj napotkov, ki bi ti jih o moških lahko povedal že tvoj oče!

18. 3. 2016

Če ti jih še ni, potem ga malo podrezaj …

Ne boš verjela, kakšna zakladnica informacij se skriva v njegovih izkušnjah!

1 Ne bo ti pokazal:

  • Moški so na skrivaj ljubosumni na vse moške, ki so kakorkoli povezani s tvojim življenjem.

2 Ko se mu ljubi:

  • Moški se lahko prelevi v spretnega kuharja in strastnega ljubimca, ko se na začetku spoznavata na zmenkih in vajino razmerje gradita, a nekaj mesecev kasneje ga zajame amnezija in kar naenkrat pozabi, kakšne sestavine potrebuje za palačinke.

3 Sredi noči:

  • Če si se zvečer na pijači zaklepetala s prijateljicami in zaradi tega zamudila zadnji avtobus, te bo vsak pravi fant, ki te je zares vreden, prišel iskat – a tako kot pri očetu, ne pričakuj, da bo vriskal od veselja!

4 To je moja punca:

  • Ko te bo moški predstavil svojim prijateljem, s teboj misli resno, s tem jim namreč hoče sporočiti, da si mu zelo všeč in da je pripravljen s tabo graditi prihodnost.

5 Nikar ne kliči zdravnika:

  • Prehlad, ki ga bo staknil tvoj moški, bo vedno hujši od tvojega. Pusti mu, da odleži svoj čas in ga malo pocrkljaj, naj se prepustiti oskrbi z vitamini.

6 Sumljivo:

  • Moški se bodo vedno za nakupovalnimi vrečkami, ki jih boš prinesla po celodnevnem nakupovanju, obračali s kančkom suma … Predvsem zdaj, ko lahko tudi v večji trgovini z živili kupiš noro dobro oblekico!

Tem nasvetom lahko enega doda še tvoja mama:

Razloži, napiši in nariši:

  • Moškim je treba stvari v življenju razložiti natančno – brez namigov in olepševanja, z besedami, ki točno opisujejo tvoje želje in ki natančno od njega zahtevajo izvajanje določenih dejanj. Včasih je treba celo kaj narisati!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri