"Moja punca ne ve, da sem po avanturi za eno noč dobil otroka - kako naj ji povem?" (klic na pomoč moškega)

"Moja hčerka je zdaj stara že skoraj dve leti, a že od njenega rojstva naprej se trudim najti pravi način, kako to povedati partnerki."

"Moja punca ne ve, da sem po avanturi za eno noč dobil otroka - kako naj ji povem?" (klic na pomoč moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 10. 2022

Star sem 33, moja partnerka pa 31. Skupaj sva že sedem let. Je naravnost fantastična – v vsem me podpira, je dobrodušna in zabavna.

A vendar, enkrat sva se tako skregala, da sem bil prepričan, da je to najin konec. Vprašala me je namreč, kdaj bom pripravljen na to, da začneva skupaj živeti, in jaz sem ji odgovoril, da nisem prepričan.

Vsa besna mi je očitala, da mi "ni mar" za razmerje, nato pa odvihrala skozi vrata in me pustila, da se smilim samemu sebi.

Isti večer sem se odzval na povabilo prijateljev in šel z njimi v bar. V resnici se kaj veliko ne spomnim, saj sem steklenice piva izpijal, kot bi v njih bila voda. Očitno nisem potreboval dolgo, da sem začel flirtati z nekim dekletom za šankom. Vem, da ni bilo prav, a njena prijaznost mi je resnično ugajala. Že kmalu zatem sva se začela poljubljati.

Povabil sem jo k sebi domov, kjer sva na koncu seksala. Seks ni bil pretirano dober in konec ga je bilo v nekaj minutah. Prepričan sem bil, da je nikoli več ne bom videl.

No, dva meseca kasneje mi je poslala sporočilo, v katerem mi je napisala, da je noseča in da je otrok moj.

Pa zavrtimo čas nekoliko naprej. Nekaj dni po prepiru sva se s punco pobotala, a vendar ona še vedno ne ve za otroka. Vsakič, ko grem obiskati svojo hčerko, ji povem, da sem na obisku pri bratrancu.

Naslednji mesec se bova, potem ko sem se končno strinjal, skupaj vselila, zato ji bom enkrat vendarle moral priznati. Počutim se kot pošast. Lagal sem ženski, ki jo že leta ljubim.

V lokalni skupnosti sem začel delati kot prostovoljec, sam sem bil prepričan, da se bom bolje počutil.

Resnica pa je, da večino noči ležim v postelji in premišljujem, kako naj ji povem.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Po 6 letih je z mano končala razmerje po priporočeni pošti in izginila v neznano ..." (izpoved Slovenca)

Priporočamo tudi: "Vem, sliši se grozno, ampak raje, kot da seksam z možem, počnem TO!" (izpoved naše bralke)