"Moja punca je lepa in zabavna, v bistvu je res huda bejba, ampak ..." (izpoved Slovenca)

"Kako naj ji to dopovem, da si bo vzela bolj k srcu in se včasih ...?"

"Moja punca je lepa in zabavna, v bistvu je res huda bejba, ampak ..." (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 10. 2022

"Moja punca je lepa in zabavna. V bistvu je res huda bejba, samo škoda, ker ne da nič nase. Spoznal sem jo med korono v razvlečeni trenirki, ampak takrat smo bili vsi taki. Sedaj, ko greva zvečer ven, gre ona tudi kar tako po domače oblečena.

Tudi kavbojk in kakšnih lepših čevljev se ji ne da natakniti. Rad bi, da cel svet vidi, kakšna huda mačka je moja punca, ne pa da izgleda kot klošarka. Na vrhu glave si naredi neko sračje gnezo in to je to, nobene šminke, nič.

Od frendov bejbe so vse napedenane, samo moja v trenirki. Ne da se ji, pa itak pravi, da mene že ima. Zadnjič mi je kazala fotke izpred časov korone. To je bila čisto druga ženska. Verjetno je niti spoznal ne bi. Kot top model, zdaj pa takole.

Ni mi všeč, da se ne rihta, najhujše pa mi je, ko pred mano prdne ali rigne. Takrat se ne morem z njo niti mečkat.

Ženske in punce bi morale za svoje moške biti dame. Jaz bi mojo, če bi bila dama, sigurno bolj po rokah nosil, kot tako, kot je zdaj.

Ženske morate biti bolj princeske. Moškim ste nam take bolj všeč. Kako naj ji to dopovem, da si bo vzela bolj k srcu in se včasih zame uredila in da se bo tudi obnašala bolj kot dama?" se je po pomoč na slovenski forum obrnil moški.

"Na pomoč! Uro in pol PO vrhuncu se mi še vedno tresejo noge, boli me" (klic na pomoč ženske)

Medtem ko so se nekateri strinjali s tem, da bi se lahko kdaj tudi malce uredila ...

"Jaz sem ženska in mi na kraj pameti ne pade, da bom non stop v razvlečeni trenirki. Doma že, če grem pa ven, s kolegi ali v restavracijo, kino, se pa temu primerno uredim. Malo čudno je, da se ji nič ne da. Jaz se z veseljem zrihtam, če me mož povabi ven. Pa tudi, če se dobimo z njegovimi kolegi, takrat se še pa ekstra potrudim.

Pa ne zagovarjam tipa, samo je res malo čudno. Avtor, malo jo vprašaj, zakaj se ji ne da dat nič na sebe," je zapisala ena izmed njih.

... pa je večina uporabnikov zaključila, da se dekle preprosto dobro počuti v svoji koži.

"Ne zaslužiš si je! V poplavi plastičnih lutk si našel naravno lepotico, za katero sam praviš, da je dobra mačka, in ti se pritožuješ? Najdi si eno plastiko, njo pa pusti za normalnega moškega, ki jo bo spoštoval in sprejemal takšno, kot je. Nekateri bi dali vse v teh časih za eno naravno lepo žensko, brez vse te fasade, petk, oh in ah oblekic, ti se pa pritožuješ. Pomoje se zaveda, da je lepa naravno, in nima potrebe ugajati vsem tvojim prijateljem, da se rihta zato, da bi se ti z njo dokazoval pred prijatelji, kako pi*ko imaš? Tudi jaz se ne bi. Očitno je punca čisto preprosta. Pa še ni ti treba čakati, preden greta v družbo, 1 uro ali pa dlje, da namaže nase vse, kar ima od ličil, to je prej njena prednost, kot slabost. To, da že ima tebe, sem jaz razumel ne, da se ne rabi več truditi, ampak ne rabi se truditi za ostale ljudi, da je komu drugemu privlačna. Bodi srečen, da je tako. Tej punci nisi dorasel, žal."

Kaj bi mu pa odgovorila ti?

"Bivša se mi je zasmilila, zato sem šel z njo na morje, a ko je nova to izvedela ..." (klic na pomoč Slovenca)