"Moja punca flirta z vsakim moškim, ki ga sreča, in zdaj sumim, da ..." (klic na pomoč moškega)

"Vsakič, ko ji kaj rečem, se razburi in pravi, da tako ne bo šlo, dokler ne bom nehal biti sumničav. Sem le paranoičen?"

"Moja punca flirta z vsakim moškim, ki ga sreča, in zdaj sumim, da ..." (klic na pomoč moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 1. 2022

Zdi se mi, da moja punca flirta z vsakim moškim, ki ji prekriža pot – in moj instinkt mi pravi, da se tukaj še ne konča.

Ampak kljub raznim nelogičnim scenarijem, ne morem dokazati ene same stvari. Pravi, da če ji ne bom zaupal, je med nama konec. Ko sva začela razmerje, sem se ob njej počutil resnično posebno – kot, da sem edina oseba v prostoru.

A zdaj vidim, da se tako obnaša do dobesedno vsakega moškega, ki ga sreča, ne glede na to, ali gre za druge očete v vrtcu njenih otrok, gradbene delavce ali naključne moške.

Tudi z bivšimi ostaja v stiku preko družabnih omrežij.

Star sem 45, ona pa 41. Par sva dve leti in pred šestimi meseci sva se skupaj vselila.

Resnično mi je všeč, a vendar sem nekoliko sumničav, saj ji moški ves čas hodijo na dom na pijače. Pred časom je za vikend hotela oditi na oddih z enim od teh moških, ki naj bi bil le njen prijatelj.

Tega seveda nisem odobraval, zato je odpovedala izlet. No, nekaj mesecev kasneje mi je rekla, da gre na oddih s prijateljico.

Mislim, da je na skrivaj šla k tistemu prijatelju. Tik preden sva se skupaj vselila, jo je doma v zgodnjih urah obiskal njen bivši, ki je varnostnik v klubu, da bi jo "potolažil".

Menda jo je med zabavo zunaj nekaj razburilo in je bil zaskrbljen.

Nedolgo nazaj jo je moj prijatelj videl na neki drugi zabavi, kjer je zelo očitno flirtala z enim izmed tamkašnjih moških. Plesala je z njim, ga objemala in poljubljala, nato pa sta šla skupaj k njemu domov.

Ko sem jo s tem soočil, mi je lagala in rekla, da je zabavo zapustila zaradi pijače pri prijateljici. Njena razlaga mi ni bila logična in sčasoma mi je priznala, da je bila pri njemu, a je vztrajala, da se ni nič zgodilo.

Vsakič, ko ji kaj rečem, se razburi in pravi, da tako ne bo šlo, dokler ne bom nehal biti sumničav. Sem le paranoičen?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Moj mož se mi gabi in iz srca mi je žal, da nisem ..." (brutalno iskrena izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: Besna izpoved: "Moj mož se neprestano norčuje iz mene, saj sem med rojevanjem ..."