"Moja najboljša prijateljica in njena punca sta obe noseči - oče sem jaz" (resnična zgodba moškega)

Preveri, kako se je zgodilo! 😳 Takšnega razpleta zagotovo nisi pričakovala.

"Moja najboljša prijateljica in njena punca sta obe noseči - oče sem jaz" (resnična zgodba moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 9. 2022

Precej let nazaj sem spoznal dekle, s katero sva postala prijatelja. Zame je resnično posebna oseba in v trenutku, ko sva se spoprijateljila, sem se vanjo zatreskal. Nekaj let sva bila le prijatelja, nato najboljša prijatelja, dokler nisem zbral dovolj poguma in ji priznal svoja čustva ter jo vprašal, če bi hodila z mano. A stvar je takšna, da to ni bilo mogoče, saj mi je tisti razkrila, da je lezbijka.

Bilo je težko, a po nekaj dneh se je vse vrnilo nazaj v normalo. Pravzaprav je bilo še bolje, bila sva si še bolj blizu in bil sem edini, ki je vedel za njeno spolno usmerjenost.

Minilo je nekaj let, za to je povedala tudi ostalim in kmalu je spoznala svojo punco. Predstavila mi jo je in moram reči, da je prav tako izjemno prijetna. Sčasoma smo se začeli družiti vsi trije in prišlo je tako daleč, da smo skoraj vsak prost trenutek preživljali skupaj.

No, nekaj mesecev nazaj sta me povabili k sebi na večerjo in pogovor. Povedali sta mi, da sta se zdaj, ko sta skupaj že nekaj let, odločili, da je čas za družino. Bil sem resnično vesel zanju, saj imam obe rad in sem bil resnično srečen. Zaželel sem jima vse najbolje in jima ponudil, da jima pomagam kakorkoli bo možno. Ko sem to rekel, pa sta me vprašali, če bi jima resnično rad pomagal, in ko sem rekel "seveda", me je njena punca vprašala, če bi doniral svojo spermo.

Počutil sem se počaščenega in jima povedal, da bom z veseljem to naredil. Po veliko solzah in objemih smo se začeli o tem tudi pogovarjati. Prišli sta na idejo, kako bi lahko zanosili brez umetne oploditve, saj bi na tak način prihranili ogromno denarja.

V bistvu sta želeli z menoj spočeti otroka na naraven način. Po tem, kar sem slišal, sem ju vprašal, katera od njiju bo noseča. V en glas sta mi odgovorili, da obe.

Po vrsti vprašanj in dvomov, če sta resnično pripravljeni to storiti, smo se vsi trije strinjali. Potrebovali smo nekaj tednov, da je prvi test pokazal pozitivno, en teden kasneje pa se je plus prikazal tudi na drugem.

Neizmerno se veselimo in resnično smo navdušeni. Obema se zdi v redu, da bom del življenja obeh otrok, in tudi sam ne bi mogel biti srečnejši. Gledam svojo najboljšo prijateljico in njeno punco, kako sta srečni, ko se pripravljata na to, da bosta imeli svojo družinico, hkrati pa se zavedam, da bom imel otroka z najbolj čudovitima ženskama, kar jih poznam. Komaj čakamo!

Vir: Reddit

Preberi še: "Zanosila sem s 13 let mlajšim in želela narediti splav - TAKŠNO je moje življenje eno leto kasneje"

Priporočamo tudi: "Pozabil je, da mu sledim na IG, in objavil ultrazvok otroka, ki ga je pričakoval z DRUGO" (+ 7 bizarnih zgodb o varanju)