"Moj mož se mi gabi in iz srca mi je žal, da nisem ..." (brutalno iskrena izpoved Slovenke)

"Eni ne razumete, kako je živet pod isto streho s takim in kako se mi zagabi, ko omeni seks. Nazadnje sem miže molila, da bo čimprej konec ..."

"Moj mož se mi gabi in iz srca mi je žal, da nisem ..." (brutalno iskrena izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2023

"Vem, da so podobne teme in vem, da se nekateri tu gori znate fajn pohecat, meni se res gabi," je na slovenskem forumu svojo težavo zapisala Slovenka

"Zdaj ga gledam ob tv, sedi in komentira vse programe, že trikrat je šel čez vse programe, zredil se je, ima podbradek, ima trebuh kot žoga, joške bo imel kmalu večje od mene, v zadnjem letu je začel izgubljat lase in ne da več nič na svoj videz.

Ko bi bilo vse tako enostavno, bi spokala otroka in šla k nekomu, ki da nekaj nase, stara sem 35 in še nisem za odpis, kot je tema na tej strani. Včasih sprejmemo napačne odločitve in [se moramo, op. a.] celo življenje soočat z njimi. /.../

Danes vidim samo glupo sebe pred oltarjem, kaj je bilo treba reči ja, reči bi mogla adijo, dragi. Drugi moški so se metali za menoj, a jaz sem ljubila brezpogojno njega, bil je mlad, lep, a bili so lepši, z več denarja in so danes tudi poročeni, imajo postavo, še več denarja, videz in znajo prisluhniti ženski.

Takega, ki je še zmeraj pred tv in se baše pri 37 s čokolinom ob 121 kg in na mizo naslanja glivične nohte, pa si nisem nikoli želela.

Rešila bom samo tako, da grem k nekomu, ki mi bo všeč in ko bo dal nekaj nase, ko bo pomagal pri domači nalogi, videl, da je otrok živ in ne igrača. Prokleto življenje, no, ko prepozno vidiš, dokler ga enkrat ne opazuješ in vidiš, kaj vse zamudiš zaradi napačne odločitve.

Eni ne razumete, kako je živet pod isto streho s takim in kako se mi zagabi, ko omeni seks. Nazadnje sem miže molila, da bo čimprej konec, in to je bilo k sreči aprila! Ni mi več do ničesar z njim, gledam porniče, če koga zanima.

Moti me, da izgublja lase, moti me, da je postal debel, moti me, da nič ne naredi, da bi shujšal, moti me, da nima prijateljev, moti me, da je skos doma, moti me, da je ob meni. /.../

Trobila sem mu celo leto, stala ob njem, prepričevala v hujšanje, na koncu sem se drla nanj, naj neha in on je še kar jedel, jedel, jedel, jedel, jedel, jedel, jedel do današnjih 121 kg!

Za noge sem mu kupila pršilo proti glivicam, pa ne uporablja, ker se mu ne da, ker je utrujen, ker sedi 7 ur dnevno v pisarni in zbaše kilogramski meni pri Halo Katra. Doma se baše, soba smrdi po njegovih nogah. Zdaj pa živi s takim.

Zakaj sem rodila otroka, nekdo sprašuje? Ker sem bila nora in še zmeraj sem, da nisem spokala kufrov že pred leti in šla. Žal mi je, da sem vsa ta leta dala njemu, res mi je in tega ne govorim kar tako, ker ne bi znala nič napisat, iz srca mi je žal, da nisem spokala že 6 let nazaj, žal mi je zanj, ker druge ne bo dobil.

To je tisto, ko se nabiralo skozi življenje z njim in kot sem že napisala, gabi se mi, zdaj še bolj kot prej. [Nikoli, op. a.] nisem gledala drugih. Bil mi je vse, samo kar je preveč, je pa preveč.

Do zdaj sem Tindrala z moškim, nič o seksu, sam rabila sem nekoga, da mi še bolj odpre oči in prav ima /.../. Predobra sem zanj in takoj, ko bo priložnost, sva zaključila, s tem pa, ko bo ponudil, da se dobiva, brez vprašanja privolim, všeč mi je in to trenutno rabim, denar, nor seks in moškega, ko mi bo rekel, da sem lepa."

Preberi še: "Bila sem njegovo nadomestno dekle" (resnična zgodba Katje)

Priporočamo tudi: "Odkar sem izvedela, da mi je v vodo dajal TO, se mi ljubimec GABI" (izpoved Slovenke)