"Kljub temu da bi se rad ločil, želi, da še naprej redno seksava" (klic na pomoč ženske)

22. 5. 2022
"Kljub temu da bi se rad ločil, želi, da še naprej redno seksava" (klic na pomoč ženske) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet)
Profimedia, Obdelava: Cosmo splet

"Preko sms-a mi je poslal zahtevo za ločitev, in to na najino deseto obletnico poroke. A nič me ni tako presenetilo kot to, da želi, da še naprej spiva skupaj."

Drug v drugega sva se zaljubila že kot najstnika in začela zvezo, ko sva bila oba stara 15 let. Zdaj jih imava 33. Letos januarja je bil na službenem potovanju. Dolgo je potreboval, da je odgovoril na moje klice in sporočila, ampak sem predvidevala, da je to zato, ker je preprosto preveč zaposlen.

Večer, preden bi se moral vrniti domov, pa mi je poslal sporočilo:

"Oprosti mi, ampak ne morem več tako naprej. Rad te imam, a vendar te ne ljubim."

Najboljše, kar je lahko naredil po desetih letih, je bilo to, da mi je poslal sporočilo. Bila sem šokirana. Še pred dvema tednoma mi je predlagal, da poskusiva imeti otroka, ko se vrne s potovanja.

Na sporočilo sem mu odgovorila s fotografijo njegovih stvari, spakiranih in odvrženih v garaži. Odšel je stanovati k prijatelju, dokler si ni uredil bolj trajnega bivališča. Več tednov se nisva niti slišala.

Moje srce je bilo zlomljeno in bila sem resnično zbegana. Le kaj bi lahko povzročilo to, da si je nenadoma premislil?

Po enem mesecu me je vendarle kontaktiral in me prosil, da se pogovoriva, zato sva se dobila na sprehodu. Prepričana sem bila, da se bo morda opravičil in mi razložil, zakaj je to naredil. Namesto tega pa mi je rekel, da me pogreša in me vprašal, ali bi bila prijatelja za seks.

Najino spolno življenje je bilo vedno odlično – zmeraj sva ga ohranjala zanimivega s pomočjo novih položajev in seks igračk.

Nisem vedela, ali naj se smejim ali jočem. Strinjala sem se, saj sem naivno verjela, da si bo enkrat, ko bova ponovno začela čas preživljati skupaj, premislil glede najine ločitve.

Je možno, da tudi sam ne želi končati tega, kar sva imela? Ali pa me le izkorišča?

Kaj bi pa obupani ženski svetovala ti?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: Psihologinja razkriva: TO je eden glavnih razlogov, zakaj nam je vedno MANJ do seksa

Priporočamo tudi: "Zaradi tašče vsak dan v sebi jočem ... Počutim se utesnjeno" (zgodba Slovenke)