"Mislim, da me mož vara, saj po spletu zadnje čase išče ..." (klic na pomoč Slovenke)

"Jaz tega ne iščem, 8 let stara hči pa verjetno tudi ne. Torej to lahko gleda samo mož. Zakaj to išče, je zelo sumljivo."

"Mislim, da me mož vara, saj po spletu zadnje čase išče ..." (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2023

"Mož po spletnih trgovinah išče spolne igrače. Kako sem to ugotovila? Doma smo vsi na istem wifiju. Že, ko brskam po starševskem čveku, se mi prikazujejo razne lisice, biči, celo vibratorji.

Jaz tega ne iščem, 8 let stara hči pa verjetno tudi ne. Torej to lahko gleda samo mož. Zakaj to išče, je zelo sumljivo. Do mene še nikoli ni pristopil s kakšno igračo. Torej ima najverjetneje ljubico.

Njemu se sanja ne, da vse to vem. Besna sem kot ris. Ko pride iz službe in mi da hinavski poljub, bi ga najraje po gobcu. Če ne bi imela hčerke, bi samo šla in ga poslala v tri pisane marjetice.

Kako naj se lotim problema? Kaj bi ve storile na mojem mestu?" se je na slovenski forum po pomoč obrnila ženska.

"Moja 60-letna mama seksa več kot jaz!" (klic na pomoč Slovenke)

To so ji odgovorili nekateri uporabniki:

1. "Mirne živce. Preveri zgodovino brskalnika, sicer pa, mogoče ti pripravlja presenečenje?"

2. "Jaz pa po spletu kupujem žensko spodnje perilo in bodyshaperje,in to tudi nosim. Pa se ženi tud sanja ne o tem."

3. "Ženska 'logika', če bi temu lahko tako rekli, je zelo zanimiva zadeva. Poglejmo avtorico, takoj sumi na varanje, pa je zraven 100 drugih možnih odgovorov, vsi pa vemo, da se v takih primerih, če nismo zmožni logičnega razmišljanja, takoj odločimo za tisto stvar, ki bi jo mi prvi storili.

In pol se ženske sprašujejo, zakaj jih je tako malo na vodilnih mestih, ker niso sposobne logičnega razmišljanja ali povezovanja in primerjanja dejstev. /.../"

4. "Ni nujno, da te vara. Mogoče si s tabo želi popestritve. Kako vem? Ker sem jaz ista. Sem si nabavila vse žive vibratorje. Ker je moj mož, kot ti, kar naprej besen kot ris, še mu tega ne upam povedat. In blagor tebi. Jaz bi imela moža, da bi kaj takega skupaj preizkusila. Pol se pa pač samozadovoljujem."

Kaj pa ti misliš, da je razlog?

"Kot psa me je nadomestil z novo igračko, in to zato, ker ..." (žalostna izpoved Slovenke)